Pluja de pedres contra el secretari general de VOX, Ortega Smith, a Lleida

Els assistents han abandonat el míting per una porta lateral

Entrada de Ortega Smith (VOX) a l'Hotel Nastasi de Lleida. | @LaVanguardia

El secretari general del VOX, Javier Ortega Smith, ha visitat aquest dilluns al vespre la ciutat de Lleida per participar en un acte de campanya amb el candidat al Congrés per Lleida, Miguel Bonastre. Minuts abans de la seva arribada, els CDRs ja havien convocat una concentració a les portes de l'Hotel Nastasi, espai fixat per al míting, per rebutjar aquesta visita a la capital del Segrià.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

«Hijos de Franco» o «Lleida serà la tomba del feixisme» són alguns dels càntics que s'han pogut escoltar durant la seva rebuda. Inclús hi ha qui ha llençat pedres contra els membres de la formació en el moment d'entrar en aquest conegut hotel.

Mentre ha durat l'acte, els manifestants han fet una seguda a les portes de l'Hotel Nastasi, tallant així la carretera N-240 al seu pas per Lleida.

Finalment, tots els participants a l'acte han abandonat el recinte per una porta lateral, inclús el mateix Ortega Smith.

També et pot interessar...


Comentaris
Patricia García Ventura
Ustedes los fascistas son los xenòfobos., no engañen más y usted también es un cobarde si no presentese a las autoridades de Gibraltar. No es usted bienvenido.
José Sánchez Loayza
Mira quién habla de 'xenofobia y cobardía'... El mundo al revés. Los fascistas ahora presumen de 'democracia'...

envia el comentari