Polèmic dinar de Nadal de VOX Tarragona

La formació d'ultradreta ha anat als toros

Un simpatitzant de VOX, amb la bandera d'Espanya, aquest dissabte, 14 de desembre, a la plaça de la Ganaderia Mur, a Alfara de Carles.
Un simpatitzant de VOX, amb la bandera d'Espanya, aquest dissabte, 14 de desembre, a la plaça de la Ramaderia Mur, a Alfara de Carles. | Twitter/Isabel Lázaro

A les portes de les festes nadalenques, els partits polítics de la província de Tarragona celebren els seus tradicionals dinars de Nadal amb simpatitzants i afiliats. És habitual que, per aquestes dates, les diferents formacions de les comarques tarragonines organitzin una trobada i aprofitin per donar un detall, un regal, als assistents. La formació de dreta VOX, en canvi, ha dut a terme una activitat, pels seus simpatitzants, sens dubte polèmica. VOX Tarragona ha reunit a un centenar de simpatitzants i afiliats per celebrar el Nadal anant als toros.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

VOX Tarragona ha organitzat, aquest dissabte, 14 de desembre, una «capea de ocho becerras» a la plaça de toros de la Ramaderia Mur, al municipi ebrenc d'Alfara de Carles.

«Defensant les nostres tradicions a tots els racons d'Espanya»

La presidenta provincial a Tarragona de la formació d'ultradreta, Isabel Lázaro, ha fet una piulada publicitant la trobada assegurant que estan «defensant les nostres tradicions a tots els racons d'Espanya».


Comentaris

envia el comentari