ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Les polèmiques paraules sobre l'alcadessa de Vic sobre el físic dels catalans «autòctons»

Les paraules de l'alcaldessa de Vic han aixecat polseguera
Imatge d'arxiu del Parlament de Catalunya. | Cedida

 

Nova polèmica al Parlament. Aquest dimecres, 12 de febrer, la diputada de JxCat i alcaldessa de Vic, Anna Erra, ha pronunciat unes paraules que han aixecat molta polseguera a la cambra. Erra s'ha referit a l'aspecte físic «dels catalans autòctons» i ha criticat que es parli castellà a persones d'origen estranger.

 

Crítiques de l'oposició a les paraules d'Anna Erra

Les paraules ja han estat catalogades de «racistes» per part de diputats com el socialista Pol Gibert, i durament criticades per altres diputats de la cambra, com ara Sonia Sierra, de Ciutadans

 

 

 

A banda de les reaccions dels diputats de l'oposició, les paraules d'Anna Erra han causat una forta revolada a les xarxes socials, on diversos usuaris han mostrat la seva indignació. A més, se n'han fet ressò diversos mitjans d'àmbit estatal. Les paraules de l'alcaldessa de Vic, doncs, han causat una forta polèmica aquest dimecres a Catalunya.

 

També et pot interessar...