Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Polèmica decisió de la Generalitat amb llaços grocs

Els funcionaris del sector independentista han tornat aquest mateix dijous a col·locar els símbols

Interior diu que ha estat una decisió pactada amb els funcionaris | CatalunyaDiari.cat

La seu de la Conselleria d'Interior de Catalunya s'ha fet una neteja de cara.  I és que aquesta setmana l'edifici ha aparegut totalment renovat i sense els llaços grocs i els cartells que demanaven la llibertat dels polítics catalans presos, entre altres reivindicacions.

La gran quantitat de símbols independentistes que hi havia a l'edifici ha provocat que la seva sobtada absència es faci notar, especialment, entre un grup de treballadors contraris a aquesta retirada.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Interior assegura que es tracta d'una acció pactada amb els funcionaris

En aquest, segons avança 'El Confidencial', fonts del mateix Departament d'Interior han confirmat que  aquesta neteja ha estat pactada amb tots els funcionaris i que, per tant, ha estat una decisió de «mutu acord». Ara bé, no pensen el mateix des de l'Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes, la qual ha manifestat a través del seu compte de Twitter que tornaran a col·locar aquests símbols en totes les dependències de la Conselleria.

Aquesta polèmica  arriba després que es qüestionés amb força crítica la responsabilitat del conseller d'Interior Miquel Buch, en relació amb les actuacions policials arran de les protestes de la sentència del procés. Ara, quan semblava que la mar havia tornat a estar en calma, Interior torna a ser un punt de debat sobre la seva forma de veure i manifestar la situació política que es viu a Catalunya. Finalment,  els funcionaris del sector independentista han tornat aquest mateix dijous a col·locar els símbols que, segons ells, ha de lluir l'edifici del Govern.

També et poden interessar...