Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ines Arrimadas

Inés Arrimadas protagonitza una polèmica entrevista a 'Els matins de TV3'

La portaveu de Ciutadans al Congrés ha criticat l'«hegemonia» en la narrativa de la cadena pública catalana

Arrimadas també va saludar a Junqueras
Arrimadas ha tornat a ser protagonista d'una polèmica durant una entrevista per a 'Els matins de TV3' | EFE

 

La portaveu de Ciutadans al Congrés de Diputats, Inés Arrimadas, ha assistit a 'Els matins de TV3' avui divendres, 6 de setembre. La tensió ha esclatat quan Lídia Heredia, la conductora de l'entrevista, ha demanat a la dirigent de la formació taronja que opinés sobre la imatge que va donar en fer els polèmics gestos a Pedro Sánchez durant el debat d'investidura per a la presidència. Arrimadas, al·legant que en altres entrevistes no respon «aquesta mena de preguntes», ha fet cas omís. 

Posteriorment, la política ha aprofitat l'ocasió per criticar l'«hegemonia» de l'independentisme dins la narrativa de TV3: «Volem una nova etapa a Catalunya en què  la gent no independentista encengui TV3 i es pugui sentir representada», ha exclamat. La periodista, en resposta a les declaracions, ha recordat a Arrimadas que, per descomptat, «pot opinar i pot denunciar», ja que es tracta d'«un mitjà públic». No obstant això, la portaveu de C's ha seguit en la seva línia: «Al senyor Torra li heu preguntat alguna vegada què opina sobre les acusacions de polítics i mandataris europeus que el titllen de racista i xenòfob?», assenyalava Arrimadas defensant que la seva entrevista estava sent clarament partidista.

Arrimadas nega que Esteban l'hagi titllat de 'montapollos'

El punt àlgid de la trifulga s'ha assolit quan Heredia ha introduït el tema  entorn el qualificatiu  'montapollos', tan de moda en les crítiques cap a la portaveu en el seu compte de Twitter. La dirigent, furibunda, ha assegurat —en referència a l'origen de la paraula— que el líder del PNB, Aitor Esteban, mai s'ha referit a la seva persona emprant aquest terme. Poc després, Heredia li ha dit que  el programa havia recuperat les imatges en què el polític basc acusava C's i a Arrimades de voler «muntar un 'pollo' més».

També et pot interessar...