Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Grande-Marlaska

La polèmica imatge del ministre Marlaska durant els aldarulls a Barcelona

El màxim responsable de l'Interior espanyol s'ha defensat després que PP i C's hagi demanat la seva dimissió

Grande-Marlaska
Grande-Marlaska ha estat el focus d'atenció mediàtica en publicar-se una foto seva sopant mentre tenien lloc les protestes a Catalunya | Catalunya Diari

'Ok Diario', el mitjà d'Eduardo Inda, ha publicat aquest matí unes fotografies que mostren el ministre Fernando Grande-Marlaska sopant ahir a un local del barri de Chueca de Madrid, el Válgame Dios —concorregut per nombrosos famosos. Arran la controvèrsia que han provocat les imatges, pel fet d'estar «gaudint d'una nit de copes» mentre Barcelona s'estava cremant, PP i Ciutadans han demanat la dimissió del màxim responsable de l'Interior de l'Estat.

PP i C's demanen la seva dimissió

«El govern de Sánchez està sobrepassat.  El seu ministre de l'Interior ha de dimitir. En el pitjor moment, quan milers de policies es parteixen la cara defensant als catalans dels violents, el seu màxim responsable no semblava molt preocupat», ha manifestat el secretari general dels populars, Teodoro García Egea, en un comentari publicat en el seu perfil de Twitter.

Paral·lelament, el cap de llista de Ciutadans per Balears al Congrés, Joan Mesquida, també considera que el ministre en funcions no ha de seguir al capdavant del departament per la seva gestió dels altercats violents que s'han registrat a Barcelona. La imatge d''Ok Diario' suscita al diputat taronja que Marlaska «continua creient que és jutge de l'Audiència Nacional i no ministre de l'Interior». «Per això —afegeix— no pot seguir al capdavant de la seguretat de tots els espanyols».

El ministre assegura que descansava a 10 minuts del ministeri

En la seva defensa, Grande-Marlaska ha lamentat la «pobresa intel·lectual i personal» del PP per demanar la seva dimissió. Així mateix, declara que va anar a sopar «una hamburguesa a deu minuts del ministeri, per a continuar treballant», mentre es produïen els altercats violents a Catalunya, protagonitzats per radicals independentistes.

  

«Vaig anar simplement a prendre una hamburguesa amb el meu cap de gabinet i, com es pot veure en una foto, estava assegut en una taula mirant el mòbil. No crec que calgui dir gaire més. L'escassa hora que vaig estar fora del ministeri estava amb gent del meu equip treballant encara i tornant al ministeri per seguir treballant», ha indicat el titular d'Interior en una entrevista en Telecinco.

També et pot interessar...