Polèmica per la retirada de la bandera espanyola en un ajuntament de Tarragona

El canvi es va produir dissabte, amb l'arribada a l'alcaldia de l'ERC al govern d'Altafulla

Polèmica a Altafulla tot just tres dies després que l'EINA, marca blanca d'ERC, hagi arribat a l'alcaldia del municipi d'aquesta petita població del Tarragonès. Poc després del ple de constitució que va servir per nomenar Jordi Molinera, els republicans van substituir la bandera espanyola que onejava a la façana del consistori per la d'Altafulla. El moment es pot veure en un vídeo difós a les xarxes socials per part del veí de la localitat Jordi Andreu:

 

 

L'EINA ja havia anunciat dies enrere que a la façana de l'Ajuntament hi onejarien «les banderes més representatives del poble d'Altafulla, és a dir, la de la vila i la catalana». Després d'arribar a l'alcaldia per la via d'un pacte amb el PSC i amb Ara Altafulla, els coalcaldes Jordi Molinera i Alba Muntadas van encarregar-se de fer el canvi a la façana del consistori.

 

Polèmica a les xarxes socials pel canvi de bandera

La retirada de la bandera espanyola de l'Ajuntament d'Altafulla ha generat reaccions de totes menes a les xarxes socials. L'alcalde Jordi Molinera ha rebut desenes de reaccions i insults a Twitter després d'aquesta acció:

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar