YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les polèmiques paraules de Rivera en honor a Espanya: Twitter treu fum

Alguns usuaris han retret a l'exlíder de Ciutadans el seu particular homenatge al 12 d'octubre

L'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera
Alguns usuaris han retret a l'exlíder de Ciutadans el seu particular homenatge al 12 d'octubre | EFE

La celebració de la Festa Nacional a Espanya aquest passat dilluns, 12 d'octubre, està portant cua, no només per la fallida dels colors de la bandera que els avions de la Patrulla Àguila havien de dibuixar un any més sobre el cel de Madrid. Albert Rivera també és ara a l'ull de l'huracà per les paraules que publicava en honor al Dia de la Hispanitat. 

L'exlíder de Ciutadans ha revolucionat Twitter amb el seu particular homenatge, que ha generat dures crítiques per part d'alguns usuaris de la xarxa. El cas és que Rivera decidia mencionar al seu compte de Twitter certes personalitats com a emblemes espanyols per commemorar la festivitat.

«Colón, Cervantes, Velázquez, Goya, Isabel II, Picasso, Dalí, Ramón y Cajal, Campoamor, García Lorca, Carmen Amaya, Paco de Lucía, Sabina, Vargas Llosa, María Zambrano, Buñuel, Almodóvar, Adrià, Nadal... Que ningú ens divideixi, que ningú apagui la nostra llum. Visca Espanya!», escrivia l'actual parella de Malú, amb qui ha tingut una filla recentment.

Dures crítiques a l'elecció de Rivera

L'homenatge de Rivera a Espanya no ha passat desapercebut. En poques hores s'aproximava als 5.000 'likes' i un dia després en suma més de 25.000. Però les seves paraules, tot i la gran repercussió, no han agradat a tothom.

Alguns usuaris de Twitter han retret al català la seva tria d'espanyols emblemàtics. En especial, han criticat que escrivís el nom d'«exiliats», «corruptes» o persones que no són de nacionalitat espanyola, com Mario Vargas Llosa o Cristòfol Colón, peruà i genovès respectivament. La polèmica està servida.


Comentaris

envia el comentari