La policia blinda l'Aeroport del Prat i l'estació de Sants des de primera hora

L'objectiu és evitar que les instal·lacions quedin col·lapsades en cas de mobilitzacions massives per la sentència
Important dispositiu policial a punts estratègics com l'Aeroport del Prat o l'estació de Sants de Barcelona
Important dispositiu policial a punts estratègics com l'Aeroport del Prat o l'estació de Sants de Barcelona | Twitter (@Arran_jovent)

Des de primera hora d'aquest matí, instal·lacions com l'Aeroport del Prat o l'estació de Sants de Barcelona han quedat completament blindades per agents dels Mossos d'Esquadra o de la Policia Nacional. Poques hores abans de fer-se pública la sentència contra els líders dindependentistes, previsiblement al llarg d'aquest matí, s'ha posat en marxa un ampli dispositiu policial amb l'objectiu d'evitar que, en cas de mobilitzacions massives com a resposta a resolució judicial, aquestes queden bloquejades. 

 

 

L'objectiu és evitar que quedin col·lapsades en cas de mobilitzacions per la sentència
L'objectiu és evitar que quedin col·lapsades en cas de mobilitzacions per la sentència | Twitter (@Arran_jovent)

 

Restringit l'accés a l'Aeroport del Prat 

A l'Aeroport del Prat per exemple, un dels punts calents del dia, els Mossos d'Esquadra han muntat un impressionant dispositiu als afores de les instal·lacions. Aquells que vulguin accedir ho han de fer ensenyant el seu document d'indentitat i la corresponent targeta d'embarcament. 

 

 

A Sants, l'entrada ha quedat també restringida a petició dels Mossos, i hi ha controls de documentació per accedir a les andanes desdinades a l'alta velocitat. A més, els usuaris també han topat amb tanques i almenys una dotzena de furgons de policia. Pel que fa als accessos al Metro, també han quedat tancats, i s'ha d'accedir des de fora. a altres punts del país com Girona o el port de Tarragona també hi ha un important desplegament policial des de primera hora del matí. 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari