La policia escocesa demana a Clara Ponsatí que s'entregui

Les autoritats han intentat posar-se en contacte amb ella i amb el seu advocat
La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí.
La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí. | CatalunyaDiari.cat

La policia escocesa ha comunicat, a través del seu compte de Twitter, que està en possessió de l'ordre d'arrest contra l'exconsellera Clara Ponsatí. Per aquest motiu, demanen que s'entregui a les autoritats al més aviat possible. El cos policial informa que s'han intentat posar en contacte, tant amb ella com amb el seu advocat.

 

«Podem confirmar que estem en possessió d'una ordre de detenció europea per Clara Ponsatí. Hem fet una sèrie d'investigacions per intentar rastrejar i ara ha estat contactada pel seu advocat, que està negociant perquè la Sra. Ponsatí es lliuri a la policia», escrivien a la xarxe social.

  

 

 

Després d'haver efectuat els primers moviments per trobar-la, els ha contactat l'advocat de l'exconsellera, que en aquests moments està fent totes les gestions necessàries perquè la seva clienta s'entregui a les autoritats. Recordem que Ponsatí va tornar a la localitat escocesa de St. Andrews, on és professora a la universitat, des de principis d'aquest mes.

Carles Puigdemont, empresonat a Alemanya

Durant el matí d'aquest diumenge la policia alemanya ha detingut l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. Aquest ha estat traslladat a la presó de Neumünster, tot i que les autoritats no han volgut oferir més informació per «raons de seguretat». En aquest sentit, l'advocat belga ha expressat la seva confiança que la justícia alemanys no extradeixi Puigdemont per un delicte polític com rebel·lió.Comentaris

envia el comentari