YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un policia exhibeix una bandera espanyola als manifestants a Barcelona

Una jove ha aconseguit sorprendre el moment amb el seu telèfon

Aquest dissabte la tensió i les càrregues policials han tornat als carrers de Barcelona. Concretament, durant la concentració dels CDR s'han viscut moments d'autèntic pànic, després de l'entrada dels antiavalots per dispersar els manifestants que havien envoltat la comissaria de la Policia Nacional. 

Un policia exhibeix una bandera espanyola als manifestants

Enmig de tot això, també s'ha pogut apreciar el polèmic gest d'alguns agents de policia, que han exhibit una bandera espanyola als manifestants. Un gest que molts han interpretat com un acte provocatiu. «Què fas, quina professionalitat!», li retreu una jove, que aconsegueix sorprendre el moment amb el seu telèfon mòbil. 

També et pot interessar...


Comentaris
Alexis
Desde cuando enseñar la bandera nacional es una provocación??? Vosotros si que sous unos grandes profesionales, como podéis estar tan enfermos
Lourdes
Desde que los que se suponen que tienen que velar por el bienestar de las personas, esto que es estamos locos o que .
Cristina
Es que es pensen q Ens ofèn la bandera.... ja veus tú , a veure quan ja no hi siguem... li demanar di a la bandera que us doni de menjar? Feu cagar ... llàstima ... vaya personajes..
Veronica
Eso es provocar???? Anda ya i piraros de aqui de cataluña que solo sabeis dar por culo y los unicos que estais provocando sois vosotros si yo estoy alli te comes la bandera de españa esque te la pongo en tu cara y te aseguro que asta le das un beso y os guste o no cataluña es españa VIVA ESPAÑA

envia el comentari