El policia ferit greu per un cop de pedra al cap experimenta una lleu millora

L'agent va ser retirat pels seus companys després de rebre un fort cop al cap propinat per una llamborda

Imatge del policia sent retirat
Imatge del policia sent retirat | Twitter

L'agent de la Policia Nacional ferit per un cap d'adoquí al cap ha experimentat una lleu millora, segons avança ABC. L'agent estava actuant el passat divendres a Via Laietana quan va caure semiinconscient a terra, producte d'un fort impacte rebut al cap. Tot seguit, els seus companys van retirar-lo del terra i, a posteriori, va ser traslladat a un centre hospitalari. 

Tot i que la Policia Nacional va desmentir en primera instància que el policia estava inconscient, a les imatges es podia veure l'agent completament desplomat. Ara, però, sembla que l'agent evoluciona favorablement després de la greu lesió soferta. 

Es creu que l’impacte va ser amb una llamborda

L’agent, desplaçat des de Vigo, va rebre un fort impacte al cap, es creu que amb una llamborda llençada des d’un terrat o per l’aire, que li va enfonsar el casc de protecció provocant-li un sever traumatisme cranioencefàlic.

Ingressat a l'UCI des del divendres, el seu estat va empitjorar en les últimes hores d'ahir arran d'un trencament en la base del crani i de la complexió de dues vèrtebres. Segons l'últim comunicat mèdic, el seu estat va millorar lleument cap al migdia d'aquest diumenge després del sobtat empitjorament, encara que continua preocupant molt.

L'agent, que va patir forts dolors i problemes respiratoris, continua sedat i entubament per unes complicacions que sofreix en el pulmó, encara que els metges esperen que evolucioni de manera favorable.

També et pot interessar...


Comentaris
Joan
Tot el meu suport a aquest agent i a tota la Policia per la seua feina contra tots estos crios delinqüents que es dediquen a saquejar comerços,tallar carreteres i destruir negocis.
Es un tema de Riscos Laborals, cada dia hi han accidents
Lluis
@Benetinigo “Al policia que està en estat molt greu no està clar què li va passar; l’impacte al casc li va venir de darrera, quan els manifestants estaven al davant”
Enric
Gràcies a la Policia pel seu treball impecable i professional contra tots aquestos indepes-feixistes que són el viu exemple de la idiotesa humana. Gràcies CNP i Mossos.
No lo dirán pero fue error de su compañero. Disparo antes de hora y el pobre estaba delante. Espero que se recupere pronto.
Jordi
A Barcelona hi ha molts pocs carrers amb llambordes, i diria que cap en tot lEixample.

envia el comentari