ARA MATEIX

✅ Quim Torra, curat del coronavirus

URGENT

🚨 Un tren atropella una persona a l'entrada de l'estació de Vilanova i la Geltrú

ÚLTIMA HORA

⚫️ Mor el primer metge a la demarcació de Lleida per coronavirus

El policia ferit greu per un cop de pedra al cap experimenta una lleu millora

L'agent va ser retirat pels seus companys després de rebre un fort cop al cap propinat per una llamborda
Imatge del policia sent retirat | Twitter

L'agent de la Policia Nacional ferit per un cap d'adoquí al cap ha experimentat una lleu millora, segons avança ABC. L'agent estava actuant el passat divendres a Via Laietana quan va caure semiinconscient a terra, producte d'un fort impacte rebut al cap. Tot seguit, els seus companys van retirar-lo del terra i, a posteriori, va ser traslladat a un centre hospitalari. 

 

Tot i que la Policia Nacional va desmentir en primera instància que el policia estava inconscient, a les imatges es podia veure l'agent completament desplomat. Ara, però, sembla que l'agent evoluciona favorablement després de la greu lesió soferta. 

 

Es creu que l’impacte va ser amb una llamborda

L’agent, desplaçat des de Vigo, va rebre un fort impacte al cap, es creu que amb una llamborda llençada des d’un terrat o per l’aire, que li va enfonsar el casc de protecció provocant-li un sever traumatisme cranioencefàlic.

 

Ingressat a l'UCI des del divendres, el seu estat va empitjorar en les últimes hores d'ahir arran d'un trencament en la base del crani i de la complexió de dues vèrtebres. Segons l'últim comunicat mèdic, el seu estat va millorar lleument cap al migdia d'aquest diumenge després del sobtat empitjorament, encara que continua preocupant molt.

 

L'agent, que va patir forts dolors i problemes respiratoris, continua sedat i entubament per unes complicacions que sofreix en el pulmó, encara que els metges esperen que evolucioni de manera favorable.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Política