YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Última hora: La policia interroga l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín

S'ha practicat una detenció tècnica a l'alcaldessa, que ha quedat sense efecte una estona més tard

Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat.
Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat. | ACN

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha estat interrogada aquest dijous, 10 de desembre, en el marc del cas de la presumpta caixa B del Consell Esportiu de la ciutat. Marín ha estat sotmesa a una detenció tècnica i a un posterior interrogatori policial per part de la Policia Nacional. La detenció ha quedat sense efectes en no haver-hi risc de destrucció de proves i properament serà citada a declarar davant del jutge. Marín ha declarat durant més de tres hores durant aquest dijous al matí.

La UDEF, la unitat de delictes econòmics de la Policia Nacional, creu que l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, que també és la presidenta de la Diputació de Barcelona, pot estar relacionada amb el presumpte desviament de subvencions públiques a través del Consell Esportiu de l’Hospitalet.

Marín, pendent de comparèixer també al Parlament sobre aquesta qüestió

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ja assegurava ara fa dues setmanes que compareixerà al Parlament per donar explicacions pel possible cas de corrupció al Consell Esportiu de la ciutat. En roda de premsa, Marín es va pronunciar després que la Comissió d'Afers Institucionals (CAI) al Parlament hagués aprovat la compareixença de Marín. La també presidenta de la Diputació de Barcelona va defensar que estava disposada a donar «tota la informació» que li fos requerida tant a la justícia com al Parlament de Catalunya per aclarir el que convingués sobre la qüestió.

Marín va concretar, però, que encara no ha rebut la petició formal de la cambra catalana. A la Comissió d'Afers Institucionals celebrada el passat dimecres, tots els grups van votar a favor de la proposta de compareixença d'ERC menys el PSC, que hi va votar en contra. Sobre aquest cas també s'han aprovat les compareixences dels regidors del PSC d'aquest municipi Jaume Graells, Cristian Alcázar i Cristóbal Plaza.

Ara, amb la detenció tècnica de Núria Marín, caldrà veure quines són les conseqüències polítiques sobre el cas: s'espera que l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat comparegui en les properes hores per donar explicacions sobre els darrers esdeveniments que afecten de ple l'actualitat política local hospitalenca.


Comentaris

envia el comentari