ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Reben amb clamor a la Corunya els agents de la Policia Nacional desplegats a Catalunya

Les famílies dels policies adscrits a la caserna de Lonzas (la Corunya) els han homenatjat per la seva feina

Els agents de la Policia Nacional de Lonzas ha tornat al municipi després de la setmana de l'operatiu a Catalunya
Els agents de la Policia Nacional de Lonzas ha tornat al municipi després de la setmana de l'operatiu a Catalunya | Cedida

Quan la DANA visita Catalunya, la tempesta de la sentència del procés amaina. Les jornades de treball «maratonianes» que denunciaven els sindicats policials arran l'esforç que han dut a terme els cossos aquesta setmana semblen apaivagar-se. Malgrat que la seva presència encara és tangible, alguns ja han tornat a casa. Per al moment, la més sonada ha estat la de la Unitat d'Intervenció de la Policia Nacional de la caserna corunyesa del municipi de Lonzas.

 

Glorifiquen la unitat desplegada

Els agents, en una melodia d'aplaudiments i lloances, s'han vanagloriat entrant amb els furgons entre dues files d'una multitud, que cridava «UIP» i onejava banderes per donar el seu suport i reconeixement al cos. A l'altra punta, a València, desenes de persones s'han personat davant el complex de Zapadores per rebre els agents autòctons entre elogis; fins i tot els hi han ofert flors com si fossin herois —tal com ha expressat el mateix sindicat SUP en un vídeo a les seves xarxes.

La Policia Nacional, rebuda a València amb flors i agraïments
La Policia Nacional, rebuda a València amb flors i agraïments | Cedida

També et pot interessar...


Comentaris
Andreu
El nostre agraïment a aquestos policies pel seu treball i professionalitat davant els indepes-feixistes,representants de la idiotesa humana i mental.Gràcies CNP i Mossos.

envia el comentari