YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La Policia Nacional intenta detenir Joaquín Reyes mentre imita Carles Puigdemont

Sis agents s'han desplaçat a la zona on el còmic rodava l'escena per intentar detenir-lo

Puigdemont, caracteritzat per Joaquín Reyes
Puigdemont, caracteritzat per Joaquín Reyes | vertele

Les darreres hores han estat frenètiques per Carles Puidgemont. Diverses filtracions l’han postulat com president de la Generalitat des de Brussel·les i això ha fet que aquest estigués més a l’ordre del dia que mai.

Tot i això, hi ha qui no se’n fia de la darrera estratègia de l’expresident i continua amb totes les alertes activades per si intenta tornar a Catalunya. Aquesta alerta, però, ha semblat estar desorientada les últimes hores, ja que la Policia Nacional ha intentat detenir al humorista espanyol Joaquín Reyes quan gravava un ‘sketch’ interpretant a Puigdemont.

Sis agents per detenir a Puigdemont... Reyes?

Ha estat la sorpresa dels sis agents de la Policia Nacional que s’han personat en un parc de Torrejón de Ardoz per dur a terme la detenció de l’expresident de la Generalitat. Aquests, de fet, han activat totes les alarmes després que un veí que presenciava l’escena, assegurés que havia vist al gironí.  

Carles Puidemont, per Joaquín Reyes

 

Segons ha tret a la llum ‘VerTele’, l’humorista manxec, Joaquín Reyes, estava gravant una escena còmica per la secció ‘Celebrities’ del programa ‘El Intermedio’ quan s’ha vist sorprès per uns agents que l’han abordat.

 

Els policies s’ho prenen amb humor

No s’ha revelat, però, si els agents s’ho van prendre de debò en primera instància. Tot i això, el cert és que Carles Puigdemont s’ha convertit en un dels principals assenyalats de la justícia espanyola i, per això, qualsevol informació relativa a l’expresident s’havia d’atendre.

Quina va ser la sorpresa dels agents de la Policia Nacional quan van arribar al Parc Europa de Torrejón i van veure que aquell home —molt ben caracteritzat, tot s’ha de dir— era un dels humoristes espanyols més famosos de l’escena còmica del país.

Va ser aleshores quan els agents s’ho van acabar prenent amb humor en veure que es tractava, simplement, d’una paròdia. D’aquesta manera, doncs, els policies van permetre a l’equip de rodatge de ‘La Sexta’ i al còmic, seguir amb la gravació sense problemes.


Comentaris

envia el comentari