Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La Policia Nacional ha rebut regals per part d'alguns ciutadans de Barcelona

Els policies nacionals fan ús dels regals rebuts d’alguns ciutadans a Barcelona

Els agents s’han menjat els aliments, han donat part de les flors a una església i el pernil, al company ferit més greu

La Policia Nacional ha rebut regals per part d'alguns ciutadans de Barcelona
La Policia Nacional ha rebut regals per part d'alguns ciutadans de Barcelona | Twitter (@policia)

Arran dels aldarulls ocorreguts aquests darrers dies a Barcelona per la sentència del procés i moltes altres ciutats de Catalunya, la Policia Nacional ha vist com part de la població els mostra el seu suport i els agraeix la labor que han estat fent a la ciutat comtal, molts els han obsequiat flors, queviures, cartes i pernils, entre altres regals.

El pernil, per l’agent ferit de més gravetat

Segons ha avançat ‘Confidencial Digital’,  la majoria de regals rebuts van ser menjar La Policia Nacional ha rebut regals per part d'alguns ciutadans de Barcelona«s’ha donat ús d’aquest perquè és perible i si no, es posa dolent». Entre els aliments hi havia moltes caixes de bombons, pastissos, algunes ampolles de vi, entre altres, que es van portar a una habitació i quan els agents acaben el seu torn agafen magdalenes o entrepans, per exemple.

Per altra banda, el pernil que van rebre era ‘cinc jotes’ i els agents van decidir que el regalarien, juntament amb una nota, al company ferit més greu  durant els aldarulls de Barcelona i que ha estat a l’hospital ingressat tot aquest temps. Sobre els rams de flors, molts han acabat a les tanques de la prefectura de la Policia Nacional, tanmateix, han rebut tants que alguns altres els han donat a l’església que hi ha a la zona. Finalment, els altres objectes i les cartes s’han quedat  «de record en una habitació de la prefectura»

Cal destacar, que existeix l’article 422 del Codi Penal que, interpretant-lo molt restrictivament, conclou que acceptar regals incorreria en un delicte de suborn: «l'autoritat o funcionari públic que, en profit propi o d'un tercer, admetés, per si o per persona interposada, obsequi o regal que li fossin oferts en consideració al seu càrrec o funció, incorrerà en la pena de presó, de sis mesos a un any, i suspensió d'ocupació i càrrec públic, d'un a tres anys».

També et pot interessar...