YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La policia belga podria sancionar C’s per manifestar-se a Waterloo

Les autoritats locals han denunciat que l’acte no estava autoritzat i que van molestar els veïns

Inés Arrimadas
La policia de Waterloo ha obert un procés sancionador contra la manifestació d'Inés Arrimadas | CatalunyaDiari.cat

La visita d’Inés Arrimadas a Waterloo del passat diumenge ha generat tota mena de reaccions, però la més sorprenen és la de les autoritats de la ciutat a l’acte on la líder de C’s es va plantar davant la casa de Carles Puigdemont per fer un discurs de quinze minuts i amb una pancarta que deia: «La República no existeix, Puigdemont».

Aquest dijous 28 de febrer, la policia belga ha compartit un comunicat on indiquen que la manifestació realitzada davant la casa de Carles Puigdemont no estava autoritzada i que la seva presència va causar molèstia entre els veïns del barri residencial. En aquest sentit, la policia ha obert un procés sancionador com a conseqüència de tot un seguit d’infraccions que C’s van cometre. Tot i que des del partit han assegurat que en cap moment han rebut cap notificació al respecte.

  • Més notícies relacionades: El viatge de Ciutadans a Waterloo ha costat 15.000 euros.

C’s va cometre diverses infraccions

Segons han confirmat les autoritats locals al diari ‘Ara’, durant l’acte, els agents que estaven presents van comunicar diferents infraccions produïdes per C’s. Per una banda, van obrir un «procés verbal» perquè la manifestació no tenia autorització, per envair la via pública i dificultar la circulació dels vianants. Tanmateix, des del partit han assegurat que l’acte era una convocatòria de premsa, que no necessitaria permís, i no pas una manifestació.

Per una altra, segons els agents, C’s va instal·lar un generador d’electricitat que molestava als veïns. Finalment, cinc infraccions més per vehicles mal estacionats. Ara el funcionari competent ha d’estudiar les denúncies interposades per la policia i decidir el tipus de sanció a aplicar, tenint en compte diversos factors, com podria ser el de «recurrència» dels fets. Ara per ara, però, l’Ajuntament de Waterloo també ha exposat que no poden detallar la quantitat de les multes perquè es tracta d’informació privada.

  • També pots llegir: El desafortunat comentari de Toni Albà sobre la visita d'Arrimadas a Waterloo.


Comentaris

envia el comentari