IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els policies allotjats en els tres creuers ancorats a Catalunya agraeixen les millores en el menjar, però reclamen que no hi ha WiFi

Els 10.300 agents estan repartits en dos creuers a Barcelona i un a Tarragona

Sis mil dels policies desplaçats a Catalunya continuen allotjats als dos creuers que hi ha ancorats a Barcelona i el que hi ha a Tarragona. Els agents feia dies que es queixaven de les condicions en què havien de viure, assegurant que els cambrots eren massa petits i que dormien quatre persones en habitacions de dos. A més una de les grans queixes era el menjar i l'abastiment. Com explica un dels agents a 'Interviú': «Alguns havíem de sortir al Mercadona per comprar provisions».

Ara, sembla que el menjar a bord ha millorat i asseguren: «el menjar ara és bastant bo i més variat». Al vaixell Rhapsody els esmorzars s’han ampliat molt i ara els policies disposen de millor cafè i diverses opcions com pastes, cereals, fruita, iogurts o ous.  L’hora de dinar també ha canviat i ara compten amb pasta, llegums, carn o peix.

Tot i això, molts agents es queixen que la vida en aquests vaixells és molt avorrida, ja que no disposen de WiFi. Per matar les hores mortes la majoria fa esport al voltant del moll o es reuneixen per veure pel·lícules.


Comentaris

envia el comentari