Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
polis

El testimoni dels policies de Barcelona: «És un infern, ens han atacat amb motoserres»

S’han filtrat diversos àudios de Whatsapp enviats per diversos dels agents que aquests dies estan destinats a la capital catalana

polis
El testimoni dels policies de Barcelona: «És un infern, ens han atacat amb motoserres» | Catalunya Diari

«És un pu** infern». Amb aquestes paraules, un dels agents destinats a Barcelona durant els dies posteriors a la sentència expressa la dificultat de la situació que estan vivint a Catalunya actualment. La ‘Cadena SER’ ha pogut accedir a diversos arxius de Whatsapp que alguns agents han enviat durant els darrers dies, i que mostren fins a quin punt arriba la desesperació dels diferents cossos policials.

«No havia vist res així en la meva vida»

«Les hem passat p*tes», asseguren els policies en referència als aldarulls del divendres passat, i fan patent que «hem estat cinc hores rebent hòsties a la Via Laietana fins a Plaça Catalunya». Però la duresa de l’afirmació no acaba aquí, ja que l’agent en qüestió afirma que «no hem sortit mal parats per tot el que hem rebut».

De fet, un dels testimonis s’atreveix a anar un pas més enllà: «Jo no havia vist res així en la meva vida», explica, fent-se ressò d’una frase que han pronunciat diferents membres del cos en reiterades ocasions últimament.

guays
Els agents diuen que els manifestants «ens han atacat amb tot» | Catalunya Diari

«Portaven dos motoserres, però les hem confiscat», afirma el policia, abans de fer sortir a la llum que «jo he disparat, almenys, 150 cartutxos, 100 pilotes, 20-30 pots de gas».

«Això és la p*ta guerra»

Alguns defineixen la situació com «increïble». D’altres, ho qualifiquen de «la vergonya més gran de la història d’Espanya», o fins i tot s’atreveixen a afirmar que «això és la p*ta guerra», «és una p*ta bogeria».

Per acabar, els testimonis lamenten que els manifestants «ens han atacat amb tot», assegurant que «ens han tirat rentadores, forns, pics, pales, destrals, rodaments... de tot!». 

També et pot interessar...