El testimoni dels policies de Barcelona: «És un infern, ens han atacat amb motoserres»

S’han filtrat diversos àudios de Whatsapp enviats per diversos dels agents que aquests dies estan destinats a la capital catalana

polis
El testimoni dels policies de Barcelona: «És un infern, ens han atacat amb motoserres» | Catalunya Diari

«És un pu** infern». Amb aquestes paraules, un dels agents destinats a Barcelona durant els dies posteriors a la sentència expressa la dificultat de la situació que estan vivint a Catalunya actualment. La ‘Cadena SER’ ha pogut accedir a diversos arxius de Whatsapp que alguns agents han enviat durant els darrers dies, i que mostren fins a quin punt arriba la desesperació dels diferents cossos policials.

«No havia vist res així en la meva vida»

«Les hem passat p*tes», asseguren els policies en referència als aldarulls del divendres passat, i fan patent que «hem estat cinc hores rebent hòsties a la Via Laietana fins a Plaça Catalunya». Però la duresa de l’afirmació no acaba aquí, ja que l’agent en qüestió afirma que «no hem sortit mal parats per tot el que hem rebut».

De fet, un dels testimonis s’atreveix a anar un pas més enllà: «Jo no havia vist res així en la meva vida», explica, fent-se ressò d’una frase que han pronunciat diferents membres del cos en reiterades ocasions últimament.

guays
Els agents diuen que els manifestants «ens han atacat amb tot» | Catalunya Diari

«Portaven dos motoserres, però les hem confiscat», afirma el policia, abans de fer sortir a la llum que «jo he disparat, almenys, 150 cartutxos, 100 pilotes, 20-30 pots de gas».

«Això és la p*ta guerra»

Alguns defineixen la situació com «increïble». D’altres, ho qualifiquen de «la vergonya més gran de la història d’Espanya», o fins i tot s’atreveixen a afirmar que «això és la p*ta guerra», «és una p*ta bogeria».

Per acabar, els testimonis lamenten que els manifestants «ens han atacat amb tot», assegurant que «ens han tirat rentadores, forns, pics, pales, destrals, rodaments... de tot!». 

També et pot interessar...


Comentaris
Eduard
"""filtracions""". A veure, on són els vídeos, els detinguts, i la prova q aquests detinguts són reals (no infiltrats de la mateixa policia com ha s'han demostrat tants casos). Una mica fins els nassos de tanta "filtració" de merda.
anna
rentadores, forns?? si es clar vas a una mani i és el primer que et poses al bolso per si de cas.
Manel
Que ho expliquin al seu delegat de riscos laborals. O millor, que se'n vagin a casa seva d'una p__ta vegada. Ara ja no canten A por ellos?
Joan Carles
Que ha pujat al Hotel Krueger del Tibidabo??
Abii
Jajajajajajajaa demà diran que els hem atacat amb neveres i els hi hem tirat diràs de 5 plaçes!!! Per descollonarse!!!! Porcs mentiders
Josefa
EXAGERADOA, POR LA TELE I VIDEOS SON ELLOS LOS QUE PEGAN Y FUERTE, NO HE VISTO NINGUN ELECTRODOMESTICO Y SI ENCENDER CONTAINERS Y TIRAR VALLAS AL FUEGO. QUE LES QUITEN LA CAPUCHA A SUS AMIGOS QUE A LO MEJOR APROVECHAN PARA PEGARLOS.
Mireia
Només han passat audios de WhatsApp? No han fet vídeos? Perquè de vídeos i provesh de brutalitat policial n'hi ha per donar i per vendre.
Claudia
Esto es de traca , lavadora , horno te falto la nevera . Por favor ser más serios
Joan II. El Sense Fe
Rentadores i forns?? I tambe moltes mentides oi??? Perque no dieu tambe que us han tirat cotxes i furgonetes?? Ah no que ereu vosaltres els que intentaveu atropellar a tothom com els grans fills de p que sou!!! Colla de mentiders assasins!! Auriau de dormir a Guantanamo
David
Això que explica és una peli de Halowell? L'estrenen aquest cap de setmana?
Lluís
Si, i tant!!! I encara s'han oblidat de coses: aspiradors, rentavaixelles, màquines d'injecció de plàstocs i motlles corresponents, gratacels de NY, las piràmides d'Egipte i la Sagrada Família!!!!! Fdp!!!!! Mentides que només poden ser cregudes per ignorants i franquistes com vosaltres!!!! A la merda cabrons!!!!
Luigi
A veure !!, entenc que algu pugui anar a una manidestació amb la rentadora, " es molt normal", a mes hi ha molta me**a per rentar, el que no acabo d'entendre es com es pot llençar una rentadora... ...

envia el comentari