Policies locals de Mataró amenacen independentistes: «Doneu-me metralladores i s'acaba el problema»

El consistori de la capital del Maresme ha obert un expedient per recopilar tota la informació

Policies locals de Mataró: «Doneu-me un parell de metralladores i s'acaba el problema»
Policies locals de Mataró: «Doneu-me un parell de metralladores i s'acaba el problema» | El Periodico

Agents de la Policia Local de Mataró van proferir greus amenaces contra el moviment independentista la nit del passat 15 d'octubre. A través d'un grup de WhatsApp on hi ha el 70% de la plantilla de policies de la capital del Maresme, diversos agents clamaven per agafar les armes i «anar contra tots els independentistes».

La gravetat dels fets s'incrementa tenint en compte que la conversa, treta a la llum per 'El Periódico', va tenir lloc en plenes mobilitzacions en contra de la sentència del procés, quan, suposadament, aquests agents havien de vetllar pels ciutadans que es manifestaven pels carrers i places de la seva ciutat.

«Neteja ètnica d'independentistes»

La conversa deixa anar algunes demandes pròpies de col·lectius d'ultradreta, amb crides a la «neteja ètnica d'independentistes», la intervenció de l'exèrcit, la possibilitat que hi hagi víctimes per tal d'erradicar els aldarulls i la detenció del president de la Generalitat, entre d'altres.

Cal dir però, que un grup minoritari d'agents van retreure l'actitud als seus companys i com es pot veure en la mateixa conversa, els van recordar que com a agents de seguretat havien de ser imparcials, afegint que «ningú vol que hi hagi aldarulls però hi ha hagut insults, faltes de respecte a altres persones».

Policies locals de Mataró: «Neteja ètnica d'independentistes i escarrapacristos ja»
Policies locals de Mataró: «Neteja ètnica d'independentistes i esgarrapacristos ja» | El Periodico

L'Ajuntament de Mataró obre un expedient

Segons ha informat el mateix mitjà, el consistori de la capital del Maresme ha obert un expedient per recopilar tota la informació possible sobre les converses de WhatsApp i les actituds dels agents. En aquest sentit, anuncien que en cas que fos necessari «portarien les actuacions que s'estimessin oportunes», si bé defensen «l'objectivitat i la neutralitat amb què els membres de la policia local de Mataró duen a terme les seves actuacions».

També et pot interessar...


Comentaris
Patricia García Ventura
Putos covards. Que valents son quan no hi han armes al davant. Putos feixistes
Jordi
Seran fills de sa mare
Barrufet emprenyat
L'ajuntamen de Mataro te el dret i l'obligacio d'obrir un expedien contra aquesta xusma faxista d'agens municipals denunciarlos per odi i ames acomiadar'los per pacials . A quedat demostrat que dintre de mossos i municipals esta ple de fatxes i segur que tots son binguts de fora de catalunta. SALUT I REPUBLICA CATALANA //*//
Pepi
Ya sabem qui encén el foc
David
ven dit
Montse
Que fills de puta!!!!!!!
Andreu
Gent aixi no pot tenir aquet ofici ......i no hauria d'esta aquet Mon ????? Jo no agafaria metralletas els penjaria dels collons duna farola
Rober
Barrufet si lo que dicen los policías es delito de odio, lo que tu estas haciendo que es? Tanto derecho tienen ellos en dar su opinión como cualquier otra persona, incluso más ya que ellos están viviendo todo esto de "la gent de pau" en primera persona.
Angels
Qué poca vergüenza que tenéis, por qué no les dais armas a los manifestantes? Seguro k correriais como conejitos
Marcus
Si senyor! Aquests policies si em representen. Els unics feixistes son els indepes..... una minoria vol aplastar una majoria, ens veteu la lliure mobilitat... Tindrieu que anar tots a la garjola!!! putos indepes!!!

envia el comentari