Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Els lletrats avalen la suspensió dels presos electes

La Guàrdia Civil investiga viatges de la Generalitat per possible malversació

Tot estaria relacionat amb la creació i implementació de l'Agencia Tributària Catalana, durant el Govern de Carles Puigdemont

Viatges a diferents capitals europees

L'informe escrit per la Guàrdia Civil detalla ara quins haurien estat aquests viatges que s'han d'investigar. Es tracta de desplaçaments a Irlanda, Flandes, Londres, Noruega i Eslovènia, fets, entre altres persones per Pere Aragonès, actual vicepresident de la Generalitat, l'exsecretari d'Hisenda Josep Lluís Salvadó i la directora general d'Anàlisis Natàlia Mas Guix.

 

Amb l'objectiu d'esbrinar quina és la quantitat exacta de diners públics fets servir per la Generalitat per aquest fi, la Guàrdia Civil ha demanat al jutge que sol·liciti a la Generalitat tota la documentació pertinent sobre tals viatges, com el cost, la memòria justificativa dels motius de la seva realització i la funció de cada persona que hi va anar.

 

A més, també es considera que les despeses més importants en la creació i implementació de l'Agencia Tributària Catalana es van poder fer en lloguer d'oficines i equipament, en la creació de sistemes informàtics propis i en el personal utilitzat. Tot això és part del que s'està investigant.

Comentaris