IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El portaveu del PDECat acusa Rivera de ser «un falangista» i assegura que Ciutadans vol tornar al catalanisme «de l'època de Franco»

Per la seva part, el líder de Ciutadans ha recordat que els diputats «cobren un sou pagat per tots els espanyols»

Carles Campuzano al Congrés dels Diputats.
Carles Campuzano al Congrés dels Diputats. | Cedida

El portaveu del PDECat, Carles Campuzano, compareixia ahir al Congrés dels Diputats per parlar sobre l’oportunitat de diàleg que avui ofert Carles Puigdemont a l’Estat. Campuzano assegurava que aquesta era «l’última oportunitat que tindrem tots per arribar a una bona solució per tothom». A banda de Mariano Rajoy, Campuzano també tenia paraules per Rivera. En el seu segon torn de paraula, el del PDECat acusava Rivera de ser un «falangista».  «Vostè ha fet una intervenció pròpia d'un falangista, d'aquells que el 1939 van entrar a Barcelona», assegurava Campuzano.

A més, aquest afirmava que Ciutadans volia tornar al catalanisme «del temps de Franco». Rivera aprofitava el seu temps d'al·lusions per respondre a Campuzano i explicava: «els únics que han donat un cop a la democràcia han estat els membres del PDECAt que són diputats que cobren un sou pagat per tots els espanyols». Aleshores la presidenta del Congrés, Ana Pastor, donava l'opció a Campuzano de retirar l'expressió que havia fet contra Rivera, però aquest optava per mantenir-la.


Comentaris

envia el comentari