diada 11S

El PP decideix no assistir a la Diada perquè el Govern «té segrestada Catalunya»

Així ho ha anunciat l'eurodiputada Dolors Montserrat, qui ha aprofitat per dir que la ciutat és «un paradís de la delinqüència»

L'eurodiputada del PP, Dolors Montserrat, ha explicat que el PP ha decidit no assistir als actes de la Diada perquè considera que «el Govern de la Generalitat té segrestada Catalunya amb aquest pensament únic independentista». «Per nosaltres cada dia és la Diada de Catalunya», ha afegit Montserrat en un una atenció als mitjans després de reunir-se amb organitzadors de les Festes de Sants.

Paral·lelament, ha dit que «el que necessita Catalunya és un govern del PP com Andalusia i Madrid» que ha definit com a governs que «treballen per tots, per la llibertat, la unitat, la igualtat i sobretot per aconseguir major inversió, major creixement econòmic, més llocs de treball i millors escoles». Acompanyada d'Óscar Ramírez, regidor del PP a Barcelona, Montserrat també ha parlat de seguretat i  ha insistit a exigir «més presència de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d'Esquadra i un reforç de la Policia Nacional».

Montserrat titlla Sánchez d'irresponsable 

L'endemà de la compareixença de la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, per parlar de l'Open Arms, Montserrat ha criticat que «Sánchez és l'antítesi de la seguretat, un govern d'anades i vingudes, de l'efecte crida i  irresponsable  que només li interessen les fotos». 

  

«Tenim un president incapaç de fer uns pressupostos i arribar a acords per tirar endavant un govern, incapaç de defensar la seguretat ta Barcelona i d'impulsar una política comuna en immigració», ha reblat. Montserrat ha afegit que Sánchez «no és de fiar» perquè considera que «farà un govern amb els mateixos socis de la moció de censura». 

«El govern de Barcelona nega el problema de seguretat»

El regidor del PP Óscar Ramírez ha criticat que l'equip de govern de Barcelona «sembla negar que hi ha un problema de seguretat» que considera que està «més avalat per informes i dades». En aquest sentit, ha dit que segons les dades del ministeri de l'Interior i el baròmetre municipal  és més evident una «situació d'emergència»  que apunta que s'ha de combatre amb més presència policial. En la mateixa línia, Montserrat ha lamentat que «Colau i Sánchez han abandonat la ciutat de Barcelona convertint-la en un paradís de la delinqüència».

També et pot interessar...