IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El PP amenaça a TV3 amb denunciar-la si no informa amb «objectivitat»

Fernando Martínez-Maillo, coordinador general del partit, assegura que estaran molt pendents dels moviments de la cadena

Fernando Martínez-Maillo, coordinador general del PP
Fernando Martínez-Maillo, coordinador general del PP | Cedida

El PP observarà l'objectivitat de les emissions dels mitjans catalans

Fernando Martínez-Maillo, coordinador general del PP, ha assegurat aquest dilluns, 6 de novembre, que el partit estarà pendent dels moviments de TV3 i altres mitjans de comunicació i de la seva objectivitat. Així ho explicat en un esmorzar del grup Fòrum Europa al que ha assistit i que ha comptat també amb la presencia de Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del govern español, i Cristina Cifuentes, presidenta de la Comunitat de Madrid, entre altres.

Podria denunciar als mitjans a la Junta Electoral

De no complir-se, Martínez-Maillo, ha insistit que denunciarà les actuacions davant la Junta Electoral, per tal que els mitjans garanteixin l'objectivitat i la pluralitat durant el temps que duri la campanya per a les eleccions del pròxim 21-D. «El PP estarà molt vigilant i estem treballant en això i, si cal, ho denunciarem davant la Junta Electoral, que és la que ha de vetllar per aquesta objectivitat perquè estem en un procés d'eleccions» han estat les seves paraules.
 

Les decisions sobre els límits del 155, fruit del diàleg

Per altra banda, el coordinador general del PP, ha explicat que la decisió de no intervenir els mitjans catalans amb l'aplicació del 155 va ser «producte del diàleg» amb el PSOE al Senat. Tanmateix, ha volgut insistir en el fet que TV3, el principal mitjà informatiu de Catalunya, és «igual que la resta de mitjans de comunicació» i, per tant, s'ha de sotmetre «a l'objectivitat».

Finalment, Martínez-Maillo conclou: «estic convençut que els dirigents de TV3, els directors i tot el personal compliran estrictament el que estableix la Junta Electoral»


Comentaris

envia el comentari