IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El PP crea un anunci per denunciar que Carmena no ha consultat als ciutadans sobre la conversió en zona de vianants de la Gran Via

Alguns usuaris han interpretat que demanen un referèndum per prendre aquest tipus de decisions

El Partit Popular s’ha fet viral a Catalunya amb el seu últim anunci, però per un motiu que ni ells mateixos esperaven. El grup publicava avui un vídeo al seu compte de Twitter en el que qüestionaven: «Carmena tanca per sempre el tràfic a La Gran Via. A tu t'ha preguntat?». Tot i que els populars volien fer servir l’espot per queixar-se de la decisió de l’alcaldessa de Madrid de tancar al transit aquest popular carrer de la capital espanyola, molts usuaris de Twitter l’han interpretat diferent.

L'usuari, 'Isòmer', de la citada xarxa social exclamava: «Esteu suggerint fer un referèndum». A partir d'aquí, el post es feia completament viral i molts s'unien a la broma amb cometaris com: «En 2006 el PP també va recolzar un referèndum a Catalunya i va recollir 4 milions de signatures i mira el 2017 l'embolic que té muntat» o «Zas, en tota la boca». A més, altres usuaris s'ho prenien més seriosament i atacaven durament al partit amb afirmacions com aquestes: «Ens ha preguntat el PP si volíem rescatar a la banca per després donar per perduts desenes de milers de milions» o «Va preguntar Gallardón si volíem gastar 1,3 milions € per 112 càmeres de seguretat que no estan en els túnels M-30?».

A més, altres usuaris recordaven al PP que si es va fer una consulta digital sobre la qüestió on la majoria de persones van mostrar el seu suport a aquesta decisió.


Comentaris

envia el comentari