ÚLTIMA HORA

➡ El TSJC manté provisionalment la convocatòria d'eleccions a Catalunya per al 14-F

ÚLTIMA HORA

📈 Salvador Illa guanyaria les eleccions a Catalunya segons l'última enquesta

El PP explica situació política a Espanya a través d’un vídeo de Halloween

Al vídeo, on s’hi pot veure un fragment de la pel·lícula ‘Poltergesit’, el PP mostra imatges de Puigdemont, Torra, Zapatero i Junqueras

Imatge del vídeo de Halloween del Partit Popular
Imatge del vídeo de Halloween del Partit Popular | Twitter

El Partit Popular continua intentant dinamitar la gestió de Pedro Sánchez. Si bé és cert Pablo Casado carrega recurrentment contra Pedro Sánchez i posa en dubte la pràctica totalitat de les seves accions, també ho és que el discurs popular busca renovar-se sobretot després de l’auge de VOX i la competència de Ciutadans.

Potser per això, doncs, el Partit Popular ha anat un pèl més enllà i ha demanat eleccions a través d’un vídeo de Halloween. En aquest, on s’hi pot veure un fragment de la mítica pel·lícula de terror ‘Poltergesit’, el PP mostra imatges de Puigdemont, Torra, Zapatero i Junqueras i intenta explicar quina és la situació política que est viu actualment a Espanya.

L'independentisme i Sánchez, problemes per al PP

I ho han il·lustrat així. El vídeo, que ha generat un enorme ressò a les xarxes, intenta contextualitzar, a través de la festa de Halloween', els 'terrors' de la política espanyola. Per això mateix, en aquest s'hi pot veure la nena del vídeo dient «ja estan aquí», en referència a Pedro Sánchez i a l'independentisme. 

El més curiós de tot plegat, però, és que el que sembla induir la nena fins a la televisió són diferents peces d'àudio on s'hi pot sentir «Pablo Iglesias acudeix a la presó a negociar els pressupostos», «Pedro Sánchez negocia amb els independentiestes» o «Europa es nega a aprovar els pressupostos»

La publicació, finalment, ja compta amb més de 1.000 'likes' i més de 1.800 persones han optat per dir-hi la seva sobre el controvertit vídeo.                            


Comentaris

envia el comentari