rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Enric Millo: «Aznar és qui més ha cedit amb l’independentisme»

L'exdelegat del govern a Catalunya ha defensat Mariano Rajoy al·legar que «ha estat l’únic que no ha cedit davant els nacionalistes»
Imatge d'arxiu d'Enric Millo. | CatalunyaDiari.cat

 

Enric Millo torna a instal·lar-se al centre de la polèmica. Si bé és cert que la moció de censura a Mariano Rajoy —del qual era un dels seus homes de confiança— va obligar-lo a abandonar la delegació del govern espanyol a Catalunya, també ho és que aquest continua molt lligat a tots els fronts oberts que deixa el conflicte polític català.

 

En un context de plena pugna al PP per rellevar Mariano Rajoy, Enric Millo no s’ha estat de res per enviar un dard enverinat a José María Aznar. Segons Millo, Aznar va ser «qui més va cedir amb l’independentisme pactant amb Jordi Pujol».

Millo defensa Rajoy i carrega obertament contra Aznar

Referències a pactes del Majestic a banda, l’exdelegat del govern català i exmilitant de Convergència ha seguit al peu del canó per retreure a Aznar que «donés lliçons a Rajoy, que ha estat l’únic que no ha cedit davant els nacionalistes».

 

En aquest sentit, Millo ha afirmat: «Sorprèn que un expresident com Aznar, al que sempre he respectat, intenti donar lliçons a aquell que no va cedir mai».

 

Rajoy i Aznar, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

 

Al fil de la crítica a José María Aznar, Millo ha criticat també Pablo Casado —el preferit d’Aznar per sobre de Soraya Sáenz de Santamaría per succeir Mariano Rajoy— del qual ha comentat: «Mentre Soraya va estar donant la cara pel conflicte català, Casado mai hi va ser».

Els secrets la reunió Mas-Rajoy de l’any 2010

Finalment, Enric Millo ha volgut referir-se al dia que Artur Mas va acudir a La Moncloa demanant un pacte fiscal. Segons Millo, l’aleshores president català Artur Mas va escoltar la «proposta per sortir de la crisi de Rajoy», tot i que la seva taxativa resposta va ser: «O m’ho dones tot o trenco la partida».

 

Va ser en aquest punt on, segons l’exdelegat del govern a Catalunya, Artur Mas «va servir-se de l’estelada i va posar rumb al trencament».

Comentaris