rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pablo Casado, sobre els independentistes: «Que marxin com en Puigdemont»

El candidat a la presidència del PP diu que no li preocupen els polítics catalans presos i que les eleccions municipals han de servir perquè «mori» el sobiranisme
Pablo Casado, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

«Ningú vol marxar d’Espanya. Catalunya no se n'anirà d’Espanya. Si els independentistes volen anar-se'n, que marxin com Puigdemont a Brussel·les o Alemanya». Aquestes han estat les duríssimes paraules del candidat a la presidència del PP, Pablo Casado, sobre els independentistes residents a Catalunya.

 

En una visita a Barcelona, Casado s’ha mantingut al peu del canó per explicar que no li preocupen els polítics catalans presos i exiliats, perquè la seva vertadera preocupació se centra amb els «centenars de milers de catalans» als quals el govern espanyol de Pedro Sánchez «deixa sols» a Catalunya.

«Els governs irresponsables han de demanar perdó»

Després de suggerir que els sobiranistes a Catalunya haurien de fer les maletes, Casado ha seguit al fil de la crítica. «No s'ha de demanar perdó per aquells funcionaris que compleixen la funció de defensar els drets i llibertats», ha dit en referència a la tasca de la Guàrdia Civil aquests darrers mesos a terres catalanes.

 

Per això mateix, doncs, Casado ha al·legat: «Són els governants irresponsables que han de demanar perdó per portar la ciutadania a intentar incomplir la llei i sobretot a l'enfrontament social». Quelcom que segons ell, és «irremeiable» i genera «un ridícul internacional».

 

Pablo Casado, a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

 

«Si sóc president, Catalunya serà el pilar de la meva actuació»

Tot i les seves dures paraules, Casado no ha volgut oblidar que havia visitat Catalunya per fer campanya per la seva anhelada successió al capdavant del PP.

Per això mateix, Casado ha explicat què faria en cas de ser president del PP i, anant més enllà, en cas de guanyar unes hipotètiques eleccions espanyoles: «Si sóc president, Catalunya serà el pilar de la meva actuació, perquè aquí és on es lliura el desafiament més gran a la llibertat i la igualtat dels espanyols».

 

I en aquest sentit, el diàleg hauria de ser amb unes condicions i directrius molt clares. «No hi haurà contemplació ni diàleg amb qui vol trencar la legalitat, no hi ha d'haver cap simpatia cap als que estan fracturant Espanya», ha clos.

 

 

Imatge d'arxiu de Pablo Casado | CatalunyaDiari.cat

 

 

Guanyar les municipals perquè «mori» l’independentisme

La darrera voluntat de Casado: que «mori» l’independentisme a partir de guanyar les municipals en els centres neuràlgics de la geografia catalana. «Si recuperem el cinturó metropolità, Tarragona, si governem a Barcelona, l'independentisme haurà mort i començarem a recuperar espai cívic, sense ira, amb capacitat d'acords dins de la llei i desterrant el racisme i el supremacisme de Torra», ha comentat.

Comentaris