TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

El PP pretén prohibir les estelades en els espais públics

Inclou aquest punt en el seu programa electoral
El PPC pretén prohibir les estelades en els espais públics | AP

 

El PPC ha presentat el seu programa electoral per les eleccions del 21 de desembre, que començaran a difondre a partir del proper dilluns, dia 11, un cop comenci la campanya electoral. En el document, s’hi inclouen 150 promeses que esperen complir en cas de convertir-se executius de la Generalitat, de les quals hi destaca, per exemple, la prohibició d’estelades en espais públics.

En el missatge esmentat, recollit en el punt 20 del programa, es parla de la necessitat de respectar «la neutralitat simbòlica i ideològica de l’espai públic i institucional», descartant així l’aparició de «banderes» que estiguin allunyades de «l’ordre constitucional», en les quals també s’hi inclourien totes aquelles que s’identifiquin com preconstitucionals.

 

El mateix apartat de les propostes de campanya del partit conservador, també inclou altres mesures sobre les regulacions que s’han de realitzar als carrers de Catalunya, com seria l’aprovació d’una llei de seguretat i civisme a Catalunya «que reguli l’ús de l’espai públic i que garanteixi que aquest espai es pugui gaudir en condicions de llibertat i tranquil·litat».

«Orgull bilingüe»

Entre altres punts destacats del programa del PPC, també s’hi troba la defensa que realitzaran sobre els mitjans de televisió públics de Catalunya, TV3 i Catalunya Ràdio, dels quals defensaran «amb orgull la realitat bilingüe» que reflecteixen en les seves emissions, així com el manteniment d’uns «mitjans plurals al servei d’una informació verídica i neutral».

 

De la mateixa manera, també es pretén aconseguir una major «normalització» en la presència de «l’Estat i dels símbols nacionals a Catalunya», intentant així que la autonomia es senti més propera i identificada amb els referents espanyols, el que sense dubte representarà una dura tasca pel partit.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris