Soraya, sobre l’acostament dels presos a Catalunya: «És com posar la guineu a cuidar les gallines»

«Sánchez sembla disposat a regalar Espanya als independentistes», ha comentat la candidata a succeir Rajoy al capdavant del PP

Soraya Sáenz de Santamaría, en una imatge d'arxiu
Soraya Sáenz de Santamaría, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Soraya Sáenz de Santamaría continua posicionant-se com una de les grans enfants terribles de Catalunya, tot i ja no formar part del govern. L’exvicepresidenta de l’executiu de Rajoy i actual candidata a succeir-lo al capdavant del Partit Popular ha tornat a disparar amb bala contra el sobiranisme, en aquesta ocasió, ha tornat a escollir els presos com a caps de turc.

«La gestió de les presons catalanes la té la Generalitat», ha relatat Soraya, des de Salamanca, mentre explicava que aquest fet provocava que «l'acostament proposat dels polítics catalans a Catalunya és posar la guineu a cuidar les gallines, com sol dir-se en aquesta terra».

«Sánchez sembla disposat a regalar Espanya als independentistes»

Gairebé un mes després de la moció de censura que va forçar al PP a deixar el govern espanyol en mans del nou executiu de Pedro Sánchez, la mateixa Soraya explica que els independentistes «colen tots els gols i els que vulguin colar».

Ho diu perquè, segons ella, amb l’efectuació de la moció de censura «li han regalat el govern d’Espanya i ell sembla disposat a regalar Espanya als independentistes».

Cospedal, disposada a «il·legalitzar partits»

L'actual secretària general del PP, i alhora candidata a la presidència del partit, María Dolores de Cospedal, ha obert la porta a la il·legalització dels partits sobiranistes. «Els partits separatistes actuen amb finalitats i mitjans il·lícits, se'ls ha d'il·legalitzar», ha assegurat Cospedal. 

Imagen de archivo.
María Dolores de Cospedal, candidata a la presidència del PP   | Cedida

 

En aquest sentit, Soraya ha explicat que mentre eren al govern ja van aprovar una llei de partits que «va deixar clar qui podia i qui no podia participar en això de la vida política».


Comentaris

envia el comentari