El PP titlla de «menyspreu a Tarragona» el nomenament de Rull com a candidat del PDeCAT

El diputat popular al Congrés, el tarragoní Jordi Roca, ha declarat que «Puigdemont ens imposa als tarragonins a un candidat que ell va deixar tirat»

Imatge d'arxiu del diputat Jordi Roca, a la seu provincial del PP a Tarragona.
Imatge d'arxiu del diputat Jordi Roca, a la seu provincial del PP a Tarragona. | TarragonaDigital

L'elecció de Josep Rull com a candidat de Junts per Catalunya per Tarragona de cara a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril està generant les primeres reaccions en la resta de formacions polítiques que concorreran a la cita amb les urnes. El primer a posicionar-se, i de manera contundent, ha sigut el diputat del PP per Tarragona al Congrés, Jordi Roca.

Roca ha declarat «estar sorprès pel fet que la candidatura de Puigdemont al Congrés per la província de Tarragona l’encapçali algú de Terrassa sense cap vincle amb la província». «Potser a Barcelona els hi sona el mateix Terrassa que Tarragona», ha bromejat Jordi Roca, «però som dues realitats ben diferents». 

«Quina defensa pensa fer de la província en les eleccions estatals el partit de Puigdemont si imposa algú sense cap vincle amb nosaltres?», s'ha preguntat el polític popular. «Nosaltres parlarem de l'agenda de Tarragona, infraestructures, energia, aigua. La candidatura de Puigdemont només donarà servei a les seves paranoies personals» ha reblat Roca.  

Jordi Roca també ha volgut recordar que «el partit de Puigdemont mai trobava ningú a la província per ser conseller». «Davant la nostra denúncia de la manca de representació de Tarragona als màxims òrgans de govern, ara ens diuen, des de les files de Puigdemont, que per vincular-se amb Tarragona, n'hi ha prou amb tenir els avis a la província o passar-hi els Nadals» ha afegit Roca. 

Per últim, ha conclòs que «cal recordar que Puigdemont ens imposa als tarragonins un candidat a qui va deixar tot penjat anant al seu despatx mentre el mateix Puigdemont fugia dins del maleter d’un cotxe amb traïdoria i nocturnitat».

Roca, una persona de confiança de Casado

El diputat Jordi Roca és una de les persones de confiança del president estatal del Partit Popular, Pablo Casado. Així mateix, Roca ha desenvolupat la seva carrera política al cantó de l'actual president del PP català, Alejandro Fernández. 

Fernández ha reiterat mantes vegades la necessitat de tornar a aplicar l'article 155 de la Constitució espanyola a Catalunya, la darrera en un esmorzar informatiu a Madrid. El líder dels conservadors catalans entén que el 155 «és una solució política, ja que no l'aplica els tribunals de justícia, i alguns reclamen constantment solucions polítiques». 


Comentaris

envia el comentari