Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont a Waterloo el 27 de juliol de 2018.

Llum verda per a l'acte de Carles Puigdemont a Perpinyà

Està programat pel pròxim 29 de febrer, al Parc de les Exposicions a les 12.00 hores

Comín, Ponsatí i Puigdemont, d'esquerra a dreta, davant la seu del Parlament Europeu
Els exconsellers de la Generalitat i l'expresident Carles Puigdemont oferiran un acte presencial a Perpinyà el pròxim 29 de febrer | ACN

La prefectura de Catalunya del Nord  ha autoritzat l'acte del 29 de febrer a Perpinyà  en què participaran Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, segons ha avançat 'Ràdio Arrels'. Diverses fonts, que ha consultat el digital 'Vilaweb', indiquen que només queden alguns punts per discutir, com ara qüestions tècniques relatives a l'organització de l'acte, que està programat per tenir lloc a les 12.00 hores al Parc de les Exposicions.

L'autorització de l'acte s'ha demorat perquè coincidia amb la campanya de les eleccions municipals i requeria una complexa gestió per poder mobilitzar la gran quantitat d'assistents que es preveu.

El candidat de Macron a l'alcaldia s'hi suma

L'adjunt a l'alcaldia del municipi i candidat del partit En Marche! a les pròximes eleccions, Romain Grau, va anunciar ahir, dilluns 17 de febrer, que acudiria personalment a l'esdeveniment. «Estant molt lligats a les llibertats civils, la primera de les quals és la llibertat d'expressió i de reunió, estic a favor del míting de Carles Puigdemont del 29 de febrer», va exclamar.

També et pot interessar...