Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Aldarulls Girona

Presó sense fiança per a dos dels tres detinguts aquest dimecres pels aldarulls a Girona

El tercer detingut ha quedat en llibertat provisional amb compareixences setmanals en el jutjat

Aldarulls Girona
Un detingut pels aldarulls a Girona es troba en presó preventiva sense fiança | CatalunyaDiari

El jutjat d'instrucció número 2 de Girona, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dijous presó preventiva sense fiança per a dos dels tres detinguts ahir dimecres en el marc dels aldarulls  que van tenir lloc a la ciutat de  Girona per risc de reiteració delictiva i falta d'arrelament, segons indica el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Se'ls imputen per diversos delictes

Se'ls imputen delictes de danys, atemptat a l'autoritat, lesions i desordres públics. Pel que fa al tercer detingut, ha quedat en llibertat provisional  amb compareixences setmanals en el jutjat. A més, com a mesures cautelars, la magistrada li retira el passaport i li prohibeix sortir del territori. També li prohibeix acudir a reunions, manifestacions, actes de protesta, actes multitudinaris o congregacions de grup mentre duri la tramitació de la causa.

Altres mesures que li imposa són mantenir-se allunyat a un quilòmetre i mig d'aquests actes i de les persones que l'integren. A aquest tercer detingut se li imputen els delictes de desordres públics i atemptat als agents de l'autoritat.

També et pot interessar...