Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Les imatges de la Vaga General a Tarragona 2019!

Presó provisional per a dos dels detinguts els darrers dies a Tarragona

La jutgessa en deixa tres més en llibertat

Les imatges de la Vaga General a Tarragona 2019!
Imatges d'una de les protestes dels darrers dies a Tarragona.  | Àngel Ullate

Presó provisional sense fiança per a dues de les persones detingudes els darrers dies pels aldarulls que s'han produït a la ciutat de Tarragona, arran de la sentència als presos pel procés. El jutjat d'instrucció 1 de Tarragona, que actua en funcions de guàrdia, ha rebut avui cinc de les persones detingudes en relació als diferents incidents d'aquests dies a la ciutat. Se'ls acusa, a tots ells, de desordres públics.

Presó provisional per a dos dels detinguts

La magistrada ha acordat, per a dos d'ells, la presó provisional comunicada i sense fiança. Una de les dues detingudes seria Laura Solé, segons les primeres informacions. Es tracta de la jove que va ser detinguda per part de la Policia Nacional al costat de la Tàrraco Arena Plaça la nit del passat dijous.

Aquestes dues persones són les primeres que passen a presó provisional a les comarques de Tarragona pels aldarulls d'aquesta setmana arreu del país. Se sumen a sis més a Barcelona, dues a Girona i una a Lleida: són, doncs, onze en total.

Tres dels cinc detinguts, en llibertat provisional

Els altres tres detinguts que han passat aquest dissabte a disposició judicial han quedat en llibertat provisional. Se'ls han imposat, però, mesures cautelars, com ara compareixences quinzenals al jutjat, la retirada del passaport i la prohibició de sortir del territori, i també s'ha acordat la prohibició d'acudir, aproximar-se o participar en actes o manifestacions, a menys d'un quilòmetre, durant un període de 6 mesos.