Els presos agraeixen la visita de Pablo Iglesias a Lledoners

La visita del líder de Podemos ha estat ben acollida pels presos polítics catalans, que han publicat a les seves xarxes socials mostres d'agraïment

Pablo Iglesias va visitar el passat divendres la presó de Lledoners
Pablo Iglesias va visitar el passat divendres la presó de Lledoners | CatalunyaDiari.cat

La visita de Pablo Iglesias a la presó de Lledoners ha tingut una bona acollida per part dels presos polítics catalans que es troben a les instal·lacions penitenciàries, privats de llibertat des de fa un any. L'objectiu de la visita d'Iglesias a la presó catalana, ha estat la negociació dels Pressupostos Generals de l'Estat amb el líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras. Aprofitant aquesta reunió, Iglesias també ha volgut tenir el detall de visitar altres líders empresonats, com Romeva o Cuixart.

Després d'aquesta visita del líder de Podemos, els presos polítics han volgut agrair la intenció del polític madrileny, mitjançant alguns comunicats que van publicar als seus comptes a les xarxes socials. Tots ells han mostrat l'agraïment per aquesta visita i la intenció i la bona voluntat de Pablo Iglesias. 

Els presos polítics catalans mostren el seu agraïment a Pablo Iglesias

El primer a valorar la visita d'Iglesias a la presó de Lledoners ha estat el líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras. Tot i la reunió entre els dos polítics, Junqueras ha manifestat que no negociarà cap pressupost de l'Estat sense que hi hagi un gest amb la situació que pateixen els presos polítics catalans. Tot i això, el líder d'Esquerra ha manifestat el seu agraïment amb Iglesias, per haver acudit a Lledoners a seure a negociar i a conversar amb ell. Oriol Junqueras ho ha escrit en un tuit. 

Després de la reunió amb Junqueras, Pablo Iglesias  va visitar a la resta de presos que es troben interns al centre penitenciari de Lledoners i alguns d'ells han manifestat el seu agraïment al líder de la formació morada. Raül Romeva ha volgut llançar un consell afirmant que «s'ha de parlar amb tothom», però lamenta el fet que «el diàleg sigui des d'una presó i no en llibertat».

Per últim ha estat Jordi Cuixart el qui ha destacat la seva trobada amb Pablo Iglesias, destacant la denúncia d'Iglesias de l'empresonament de representants legítims de la societat catalana. 


Comentaris

envia el comentari