Primeres càrregues policials a la manifestació a Barcelona en contra de la decisió de Llarena

La mobilització ha començat a les set de la tarda a la Diagonal de Barcelona

Hores crítiques i de molta tensió a Catalunya. L'empresonament de gran part de les cares visibles del procés i l'ordre de detenció dictada en contra dels polítics catalans a l'exili ha generat un clima de crispació que s'està expressant a Barcelona

Milers de manifestants omplen la Diagonal de la ciutat comtal des del punt de les set de la tarda i a hores d'ara —a les nou del vespre—, aquests continuen al peu del canó. Els fets, però, han anat més enllà quan un encontre entre manifestants i Mossos ha acabat amb una càrregant contra els manifestants. Els serveis d'emergència han atès un total de 5 ferits de caràcter lleu. No obstant això, 4 d'aquestes intervencions han requerit un trasllat a centres hospitalaris.

Crispació des de les set de la tarda

La taxativa decisió del jutge del Suprem, Pablo Llarena, als caps del procés català ha posat en peu de guerra part del sobiranisme. En aquest context, doncs, un miler de persones han sortit al carrer a Barcelona per protestar contra els empresonaments.

Així, un grup considerable de persones tallaven l'avinguda Diagonal de Barcelona en una manifestació en contra de l'auto de Pablo Llarena. La protesta, d'altra banda, ha anat més enllà al cap d'una hora i mitja i s'ha viscut una gran tensió entre els Mossos d'Esquadra i els manifestants. 

La crispació ha crescut quan els Mossos d'Esquadra han obstaculitzat el pas a una sèrie de manifestants. Així rau, a hores d'ara, la Diagonal de Barcelona.

 


Comentaris

envia el comentari