IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un professor de l'IES El Palau a Javier Negre, autor de l'article d'El Mundo: «Informi's bé, quan vostè veu CDR es descompon»

El mestre, que no ha estat denunciat per la Fiscalia, ha pugnat en directe amb el periodista Javier Negre

Nou capítol sobre la denúncia de la Fiscalia als 9 professors de l’IES El Palau. Després que el dia de Sant Jordi sortís a la llum la denúncia de la justícia espanyola als docents per haver intentat «humiliar» fills de Guàrdies Civils en abordar l’1-O, el cas ha saltat definitivament a la palestra informativa.

El dia més àlgid de tot plegat, però, va ser dilluns passat, 30 d’abril, quan el centre en qüestió va despertar amb diverses pintades que titllaven de «nazis» i «rates» als professors incriminats del centre. Tot plegat, així mateix, passava hores després que el diari El Mundo publiqués un article amb els noms i pràctiques dels mestres denunciats per la Fiscalia.

Ara, però, el darrer en alçar la veu ha estat el professor del centre, Josep Lluís Alcázar. Qui, en declaracions a ‘Espejo Público’, ha endossat un contundent correctiu a Javier Negre, el periodista que va fer l’article titulat «Els 9 mestres de la infàmia».

Alcázar a Negre: «Informi’s bé»

Va ser la petició del professor al periodista després que aquest l’acusés de formar part dels CDR. Negre, en aquest context, va llançar el primer dard contra el professor —que no ha estat denunciat per la Fiscalia—: «Tinc aquí un cartell d’una conferència: ‘Suport als processos revolucionaris en el món àrab’, on participa un tal Josep Lluís Alcázar —que vostè deu conèixer—, convidat dels CDR, Comitès de Defensa de la República! És veritat? Ha anat vostè a una conferència com a representant dels CDR?».

Davant la resposta negativa del mestre, Negre va prosseguir dient «Tinc el cartell aquí. S’haurà equivocat el cartell».Va ser en aquest context quan Alcázar va respondre amb vehemència a l’acusació del periodista.

«Em van convidar a donar suport al poble de Tunísia contra una dictadura. Sí senyor. Contra la dictadura de Ben Alí. I vaig estar molt orgullós de ser-hi convidat i d’explicar-ho després aquí. Quan vostè veu CDR es descompon».

Un retweet d’Albert Rivera i unes pintades amenaçadores

L’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat, va despertar el passat dilluns amb diverses pintades a la façana contra els 9 professors denunciats per la Fiscalia i acusats de delictes d’odi per haver parlat a classe de l’1-O.

A les pintades —clarament amenaçadores— s’hi podia veure que s’acusa els professors del centre de «nazis», «rates» i «’separatas’». Tot plegat, arribava hores  després que el diari ‘El Mundo’ publiqués una notícia —que va ser difosa també per Albert Rivera a Twitter— on explicaven els orígens i qui eren els 9 professors imputats. Així mateix, la publicació no s’estava de res i també en publicava els noms.


Comentaris

envia el comentari