Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Puigdemont es burla de Llarena per enviar l'euroordre en castellà

Puigdemont sobre la promesa de Sánchez d'extradir-lo a Espanya: «Vostè em vol segrestar?»

L'expresident assegura que el govern espanyol només pot intentar raptar-lo o interferir en el poder judicial

Puigdemont assegura que Sánchez només té dues opcions «il·legals» per complir la promesa de fer-lo tornar a Espanya
Puigdemont assegura que Sánchez només té dues opcions «il·legals» per fer-lo tornar a Espanya | CatalunyaDiari.cat

Pedro Sánchez, candidat del PSOE a la presidència del govern de les pròximes eleccions del 10-N,  ha adquirit un compromís aquest dilluns respecte a Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat, i aquest ha donat la seva resposta envers la promesa electoral d’extradir-lo a Espanya.

El PSOE només té dues opcions «il·legals»

Segons Puigdemont, que el PSOE només té dues opcions «il·legals» per complir la seva promesa electoral d'extradir-lo a Espanya: el segrest o la interferència en la justícia, i totes dues «són contràries al dret de la Unió Europea i la democràcia». I ha afegit, dirigint-se a Pedro Sánchez: «Si respectés la Constitució que diu defensar, això no ho pot fer», referint-se a la segona opció. Finalment, respecte a la primera opció: «Vostè em vol segrestar, Pedro Sánchez?», ha replicat al president en funcions en un missatge de vídeo a les xarxes socials. Així, a més a més,

Puigdemont ha recordat que «dirigents del seu partit» ja ho van fer en el passat, en referència al cas dels GAL, durant el govern de Felipe González, en el que es va dur a terme una guerra bruta contra ETA. A més, el líder de JxCat ha criticat que la promesa electoral de Sánchez és «un compromís que fa com a candidat electoral, però també el vincula com a president del govern» espanyol.

També et pot interessar...