Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La proposta que acaba de fer Évole a Pedro Sánchez

Després de la investidura del líder socialista, Évole no ha dubtat en demanar-li un càrrec com a vicepresident

 Jordi Évole va deixar enrere ‘Salvados’, però no la televisió.  El seu nou programa, ‘Lo de Évole’, encara no té anunciada la data de l’estrena, però el periodista s’està encarregant de donar la promoció necessària perquè els espectadors recordin el seu retorn.

Évole és conegut per asseure’s amb els principals polítics del país en converses que s’allunyen de l’oficialitat i la tensió de les entrevistes quotidianes. Ara, amb la situació política que està vivint el país, no ha volgut deixar escapar l’oportunitat per donar un missatge al recentment investit president del Govern, Pedro Sánchez.

Évole s'ofereix per ocupar una vicepresidència

Sánchez donava ahir el nom de les quatre vicepresidències que formarien l’actual govern espanyol després de la seva investidura. Évole no ha volgut aprofitar l’ocasió i ha realitzat una curiosa proposta al president socialista: «Avisa si necessites un vicepresident de menjar gambes».

No és la primera vegada que el català menciona la situació política per anunciar el seu nou programa.  El dia que Sánchez va ser escollit, Évole va afirmar que el famós cantant Raphael també podria formar part del nou equip de govern, concretament treballant com «Ministre de vidència».

«Raphael sona per ministre. Ministre de vidència. Va veure la investidura fa un mes, quan vam gravar això -no és broma», compartia el periodista a través d’una piulada. Al vídeo es pot veure al reconegut cantant afirmant que Espanya veuria abans la investidura del líder socialista que el nou programa d'Évole. Raó no li faltava.

També et pot interessar...