Primeres càrregues i tensió en les accions i talls a carreteres i infraestructures

Les mobilitzacions com a resposta de la resolució judicial han provocat nombroses afectacions viàries

La policia a l'Aeroport del Prat
La policia a l'Aeroport del Prat | CatalunyaDiari

Primeres càrregues de la policia per aturar les accions de protesta arran de la sentència del Tribunal Suprem. El 'Tsunami Democràtic' ha cridat a la gent a aturar la Terminal 1 de l'Aeroport del Prat i durant el migdia d'aquest 14 d'octubre la tensió s'ha mogut en aquesta infraestructura.

Les càrregues s'efectuen a l'accés del metro de l'aeroport. La policia ha aconseguit dissoldre els disturbis de manera ràpida. Policies continuen comprovant bitllets i DNI persona per persona per controlar l'accés a l'aeroport.

A més a més, hi ha altres carreteres i infraestructures tallades:

 

Avui s'ha signat i s'ha fet pública la sentència del procés independentista. Les nombroses reaccions —algunes previstes i programades— han provocat nombroses afectacions en trànsit, que han conclòs amb el tall de diverses vies. Les carreteres catalanes afectades són les següents: a l'AP-7, en el seu pas per Llinars del Vallès —amb sentit Barcelona— se circula amb congestió des del punt quilomètric 117 fins al 115. Paral·lelament, a la C-35 a Sant Celoni, en direcció Vallgorguina, hi ha retencions de 3 kilòmetres en ambdós sentits, des del punt quilomètric 55. A la C-31, a Platja d'Aro, hi ha retencions de 3 quilòmetres des del punt 314 cap a Vidreres.

Mobilitzacions al Prat

A l'Aeroport del Prat la situació és a hores d'ara d'allò més complicada i fins a cinc vols de Vueling han estat cancel·lats. 

Metro i tren

La línia 9 del metro de Barcelona a l'aeroport també ha estat tallada per indicació dels Mossos d'Esquadra. Els accessos per tren també estan interromputs.

També et pot interessar...


Comentaris
S
Tranquitat tot passara. El qui l'ha fa o acaba pagant. Aneu a treballar que els qui no tenen en busquen i els que l'ha tenen nomes pensen en la desprecient per manifestar-se per Una cosa no seva. Es antihuma.
Juanita
El KARMA
M°Ángels
Si violen guerra la tenen que temir, ja ni ja prou CATALUNYA es un país ric!!!!!
Javi
Más fuerte les tendrían que dar a los perroflautas estos jodiendome el trabajo

envia el comentari