Tres vies tallades per mobilitzacions independentistes a Barcelona

L'independentisme crida a bloquejar la visita del rei, que ha de presidir un acte al Palau de Congressos de Barcelona
Els CDR es mobilitzen arreu del país per protestar contra la visita de Felip de Borbó | Catalunya Diari

 

Actualització 04/11/2019 a les 15.30 hores

Ara per ara hi ha afectacions a la mobilitat a Barcelona per concentracions. Per aquest motiu estan tallades la sortida 11 a la Ronda de Dalt, en ambdós sentits, a l'altura de Zona Universitària i la Gran Via de les Corts Catalanes i Plaça Universitat. També està tallada la B-23 per entrar a Barcelona per la Diagonal. S'estan realitzant desviaments a Esplugues cap a La Ronda de Dalt. 

 

Els Comitès de Defensa de la República d'arreu del Principat han convocat mobilitzacions a les principals ciutats del país per tal de protestar contra la visita del rei Felip de Borbó. El monarca espanyol hauria arribat ahir mateix a Barcelona on aquest dilluns, juntament amb la seva filla, ha de presidir els premis de la Fundació Princesa de Girona.

 

La presència del rei a Barcelona després de la sentència del procés i l'acció policial de les darreres setmanes, ha provocat un gran rebuig de bona part de la societat catalana, que ahir ja va demostrar ahir el seu desacord concentrant-se davant de l'hotel Juan Carlos I, on suposadament s'havia d'allotjar la família reial. Centenars de persones van tallar l'avinguda Diagonal durant ben bé dues hores, en una prèvia del que seran les mobilitzacions d'avui.

 

Mobilitzacions a Barcelona

Plaça de Sants 15:30h Metro

Maria Cristina 15:30h

Palau de Congressos A partir de les 16:00h

 

 

Protestes per la visita del rei a Barcelona | CatalunyaDiari

L'independentisme es mobilitza contra Felip VI

Els CDR juntament amb l'Esquerra Independentista i diversos col·lectius antimonàrquics han fet una crida a través de les xarxes socials per mobilitzar-se en les diferents concentracions i actes de protesta que s'esdevindran arreu del Principat.

Barcelona serà el principal focus de la voluntat de bloqueig de l'independentisme, que vol evitar la normalització de la visita del rei a la capital catalana. A dos quarts de quatre de la tarda, la plaça de Sants i el Metro de Maria Cristina seran els dos punts de concentració per a partir de les quatre trobar-se davant del Palau de Congressos, on està previst l'acte de Felip VI.

 

També et pot interessar...