Surten a la llum les imatges de l'atropellament que va costar la dimissió del regidor del PSC a Gavà

L'exregidor del PSC, que va donar positiu en el control d'alcoholèmia, hauria atropellat un membre del PDeCAT

Imatge del moment de l'accident
Imatge del moment de l'accident | El Periódico

Miquel Àngel Díaz es va veure involucrat en la polèmica més absoluta en dimitir com a primer tinent de Gavà després d’haver patit un accident de trànsit a conseqüència de l’abusiu consum d’alcohol. L’incident, però, no es va aturar aquí: segons ‘OK Diario’, el militant del PSC va atropellar un membre del PDeCAT.

El ressò de tot plegat va obligar a dimitir per «evitar especulacions que afectin el projecte polític» dels socialistes a la localitat del Baix Llobregat. Ara, però, ‘El Periódico’ ha anat més enllà i ha publicat el vídeo de l’accident que va patir Díaz abans de donar positiu al control d’alcoholèmia.

Miquel Àngel Díaz i l’atropellament a un membre del PDeCAT

Tot plegat va ocórrer de la següent manera. Tal com es pot veure al vídeo difós pel mitjà de comunicació en qüestió, Díaz va creuar una intersecció sense mirar qui venia per l’altre costat de la calçada.

El vehicle de Díaz va seguir pel dret i en girar a l’esquerra no va poder reaccionar en veure que un motorista s’abraonava sobre ell. Finalment, va passar l’inevitable i el cotxe i la moto van acabar xocant.

El motorista, damunt del vehicle després de l'accident
El motorista, damunt del vehicle després de l'accident | El Periódico

 

El motorista, finalment, va quedar sobre el cotxe del regidor del PSC durant uns segons fins que Díaz —sempre segons mostra el vídeo que assegura que es tracta de l’extinent d’alcalde de Gavà—  va aturar el seu cotxe.

Podeu veure el vídeo del succés clicant aquí.

«L’error que he comès és incompatible amb el meu càrrec»

El dia de la seva renúncia Díaz va voler deixar patent que «l’error que he comès és incompatible amb un càrrec que representa al poble», i va aprofitar l’ocasió per donar les gràcies tant als seus companys, com a la seva família, com a l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez.

Imatge d'arxiu de Miquel Àngel Díaz
Imatge d'arxiu de Miquel Àngel Díaz | La Vanguardia

 


Comentaris

envia el comentari