Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La façana de la seu del PSC després de rebre un atac vandàlic el 25 de maig de 2020.

El PSC denuncia un atac a la seva seu a Barcelona

Els socialistes presentaran una denúncia pels fets

La façana de la seu del PSC després de rebre un atac vandàlic el 25 de maig de 2020.
El Casal Socialista Joan Raventós ha estat atacat aquest dilluns a la matinada. | Cedida PSC

El PSC ha denunciat aquest dilluns, 25 de maig, un atac «amb material incendiari» contra la seva seu de Barcelona, el Casal Socialista Joan Raventós, situat al carrer del Pallars de la ciutat comtal.

«Res no justifica l'ús de la violència»

En una piulada, els socialistes denuncien els fets i assenyalen que «res no justifica l'ús de la violència». «Des del respecte a les idees dels altres, l'acció política i la paraula», escriuen en una piulada, compartida per altres membres del partit, que també rebutgen els «intolerants» i asseguren que «no els faran callar».

El PSC denunciarà els fets a la Justícia

Sobre la qüestió n'ha parlat aquest mateix dilluns dia 25, el primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta. «Els nostres serveis jurídics han presentat denúncia per aquests fets», ha dit el líder del PSC:

Iceta demana no «trossejar» Barcelona i les regions metropolitanes

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha advertit que «trossejar» l'àrea de Barcelona en tres regions «no té cap justificació» i, a més, «és de dificilíssim compliment». Per tot plegat, ha demanat al Govern que revisi el criteri i unifiqui les regions sanitàries en la desescalada. Així, s'ha sumat a la demanda al president del Govern, Quim Torra, dels alcaldes del PSC de municipis de les àrees de salut metropolitana nord i sud i que siguin «un àmbit comú».