El PSC denuncia la destrossa de cartells i pancartes a Tarragona

La Federació ha detectat la destrossa d’aquest material de campanya ala Pobla de Mafumet, Cambrils, Tarragona, Riudoms, Constantí, Valls o Torredembarra

El PSC ha denunciat la trencadissa de cartells i pancartes en diversos municipis de les comarques tarragonines.
El PSC ha denunciat la trencadissa de cartells i pancartes en diversos municipis de les comarques tarragonines. | PSC

La Federació del PSC del Camp de Tarragona ha denunciat la destrossa de pancartes i cartells electorals en diversos municipis de les comarques de Tarragona. En els últims tres dies, asseguren haver detectat aquests fets en diversos punts de la Pobla de Mafumet, Cambrils, Tarragona, Riudoms, Constantí, Valls o Torredembarra. «Condemnem enèrgicament tots els actes d’intolerància i fanatisme d’aquells que creuen que l’espai públic els correspon en exclusiva tan sols a ells», ha denunciat el cap de llista al Congrés per la demarcació, Joan Ruiz. 

El PSC tarragoní, indignat amb la destrossa de cartells i pancartes

La destrossa de cartells i pancartes electorals en diversos punts de la província de Tarragona ha indignat la Federació del PSC de la demarcació. El cap de llista del partit a les eleccions al Congrés dels Diputats, Joan Ruiz, ha condemnat «enèrgicament tots els actes d’intolerància i fanatisme d’aquells que creuen que l’espai públic els correspon en exclusiva tan sols a ells i que són incapaços de respectar les veus discrepants».

Segons la federació, les destrosses s'han produït en punts de la Pobla de Mafumet, Cambrils, Tarragona, Riudoms, Constantí, Valls i Torredembarra i només en els últims tres dies«Tots i totes hem de poder expressar les nostres idees en llibertat i hem de ser capaços de respectar-nos per assolir els consensos bàsics que garanteixin la convivència i que erradiquin la violència i la intimidació de la nostra societat democràtica», ha afegit Ruiz. 

«Cap destrossa o insult aturarà la voluntat democràtica»

Malgrat aquests actes vandàlics, el cap de llista socialista per Tarragona ha assegurat que «cap destrossa o insult aturarà la voluntat democràtica de conviure en llibertat del nostre poble. Nosaltres defensem la pluralitat, la diversitat d’opinions i la llibertat d’expressió de tothom, sense exclusions».

«Mai se’ns acudiria trencar el material o vexar a aquells que no pensen com nosaltres. Volem un país de tots on cadascú defensi amb llibertat els seus plantejaments tal com estableix la nostra Constitució democràtica, sense enfrontaments, insults, ni crispació», ha acabat dient Ruiz. 


Comentaris

envia el comentari