URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Miquel Iceta: «Quan coneixes Quim Torra tens ganes d’emportar-te’l a sopar»

El primer secretari del PSC ha valorat la reunió del president català amb el cap de l’executiu espanyol Pedro Sánchez, que va tenir lloc a La Moncloa
Iceta i Torra, a la Generalitat | CatalunyaDiari.cat

 

Miquel Iceta ha fet una revelació d’allò més sorprenent sobre Quim Torra. El primer secretari del PSC no ha dubtat en dir la seva sobre la reunió del president català amb el cap de l’executiu espanyol i líder socialista, Pedro Sánchez, que va tenir lloc a La Moncloa.

 

Així doncs, al fil d’una trobada sobre la qual els seus protagonistes van afirmar que va ser molt satisfactòria, Iceta ha comentat una de les claus d’aquesta gran sintonia: «Quan coneixes Quim Torra tens ganes d’emportar-te’l a sopar».

Iceta admet diferències entre Torra i Sánchez

«Tothom és molt conscient de les diferències de partida. I també de les diferències que tenim Catalunya endins», ha comentat Iceta sobre la reunió que va mantenir Quim Torra amb Pedro Sánchez.

 

Miquel Iceta i Quim Torra, al pati dels tarongers de la Generalitat | CatalunyaDiari.cat

 

 

Al fil de la seva declaració, el mateix Iceta ha prosseguit: «Torra tindria més força si representés una majoria molt més àmplia del Parlament».

 

Qüestions polítiques a part, Miquel Iceta ha entrat a valorar un apartat personal, del qual Quim Torra va mostrar una gran satisfacció pel tracte en argumentar el tracte afable de Sánchez. «Si de Quim Torra només coneixes els seus textos no te l’emportes a sopar. Ara, quan has conegut Quim Torra, tens ganes d’emportar-te’l a sopar», ha comentat Iceta.

 

Un diàleg «franc i sincer» a la reunió a La Moncloa

Després de comentar que «no renunciarem a cap fórmula per arribar a la independència», Quim Torra es va encarregar de destacar el gran tracte personal que va mantenir durant la reunió amb el nou cap de l’executiu espanyol.

 

Pedro Sánchez i Quim Torra, abans de reunir-se a La Moncloa | CatalunyaDiari.cat

 

 

«He vist un president Sánchez que ha escoltat, i m’ha agradat», va dir Torra mentre afegia: «Hem establert una metodologia de treball i una relació personal per mantenir aquest diàleg franc i sincer»

Comentaris