Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miquel Iceta, a la Festa de la Rosa 2018

El PSC repetirà íntegrament la llista electoral del 28A

Els socialistes catalans celebren la Festa de la Rosa aquest diumenge acompanyats de Pedro Sánchez

Miquel Iceta, a la Festa de la Rosa 2018
Miquel Iceta, a la Festa de la Rosa 2018 | Catalunyadiari.cat

El PSC celebra una nova edició de la Festa de la Rosa aquest diumenge, en el que serà el primer acte de precampanya de cara a les eleccions del 10 de novembre. Els socialistes catalans preparen unes llistes electorals que es preveuen idèntiques a les del 28 d'abril, quan van aconseguir un total de 12 diputats al Congrés espanyol.

Serà aquest divendres, que es reunirà el comitè de llistes per proposar les llistes, que el mateix dia ratificarà el consell nacional del partit. Un cop tancades, i amb poca possibilitat de sorpreses, diumenge el PSC ja estarà llest per a unes eleccions on apunten tan alt com en les de la primavera, si bé amb una sentència prèvia del judici dels presos independentistes que pot condicionar el resultat de tots els partits a Catalunya.

Sánchez, com a casa

Miquel Iceta, primer secretari del PSC, Meritxell Batet, presidenta del Congrés, Manuel Cruz, president del Senat, i el president del Govern espanyol i primer secretari del PSOE, Pedro Sánchez, es trobaran diumenge amb la militància socialista en la trentena edició de la Festa de la Rosa, una edició especial presidida pel lema 'Retrobarem els camins del cor i la raó', que apel·larà a la moderació i cercarà situar-se tant lluny de la dreta espanyola com de l'independentisme.

El president del govern espanyol, es veurà acompanyat d'una de les militàncies més fidels de l'Estat, ja que  fou a Catalunya on va trobar el suport més explícit per tal de guanyar les 'sagnants' primàries socialistes contra Susana Díaz, en les quals va tornar al capdavant del PSOE després d'haver estat apartat pel seu «no és no» a fer president Mariano Rajoy, l'any 2016.

També et pot interessar...