ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

El PSOE acusa Rajoy de viatjar amb «càrregues extres de vi i whisky» quan era president

Els fets van succeir mentre se celebrava un ple, quan el PP ha criticat Pedro Sánchez per oferir un «insultant espectacle de poder» mitjançant els seus continus viatges

Rajoy
El PSOE acusa Rajoy de viatjar amb «càrregues extres de vi i whisky» quan era president | CatalunyaDiari.cat

Durant el dia d'ahir es van produir diverses acusacions encreuades entre el Partit Popular i el PSOE, en el marc d'un ple de la Diputació Permanent. Després de rebre una crítica dels populars, segons la qual Pedro Sánchez ofereix un «insultant espectacle de poder» amb els seus continus viatges, els socialistes van replicar que l'actual president del Govern central es desplaça de la mateixa manera que ho feia abans Mariano Rajoy, però «sense càrregues extres de vi i whisky», creant un moment de forta sorpresa i tensió entre els presents. Ho explica el mitjà 'El Periódico'.

Els populars lamenten «l'insultant espectacle de poder» de Sánchez

Les picabaralles entre els socialistes i el partit de l'oposició són quelcom habitual des que Sánchez guanyés la moció de censura el passat mes de juny. L'última crítica dels populars té la seva arrel en els viatges realitzats pel president de l'executiu espanyol, i ahir no van dubtar a censurar «l'insultant espectacle de poder» que, en la seva opinió, ofereix cada cop que es desplaça per motius personals o laborals.

  • També pots llegir:  Forn creu que l'independentisme no s'ha de «carregar» Pedro Sánchez.

La crítica es va produir quan els socialistes estaven justificant l'ús de mitjans de transport que ha fet servir Sánchez al llarg dels últims mesos, en el marc d'una intervenció que la portaveu adjunta Sofía Hernandz va dur a terme en l'assemblea de la Diputació Permanent —que és l'organisme substitutiu dels Plens en aquells períodes on les sessions no són ordinàries—. Va ser llavors quan el PP va recordar el viatge que el president de l'executiu espanyol va dur a terme el passat estiu per anar a gaudir d'un concert de The Killers.

Sánchez
Beatriz Escudero ha definit l'actitud de Sánchez com a «festa dels nous rics» | Moncloa

El PSOE acusa Rajoy de viatjar amb «càrregues de vi i whisky»

«No sé si està fent quelcom per Espanya, però aprofitar-se d'Espanya sí que ho està fent», denunciava la portaveu del PP en matèria de Transparència, Beatriz Escudero, la qual va definir el constant ús d'avions oficials per part de Sánchez com a «festa dels nous rics». No només això, sinó que va qualificar aquesta actitud com un «insult a tots els espanyols».

  • Et pot interessar:  Albiol denuncia insults d'independentistes quan anava acompanyat de la seva filla.

Per la seva banda Hernanz, que en aquell moment no donava crèdit a les paraules que acabava de sentir, es mostrava d'allò més contudent i taxativa: «El president Sánchez es desplaça de la mateixa manera i amb els mateixos mitjans que han fet servir tots els presidents d'aquest país, exactament igual que feia l'expresident Aznar i l'expresident Rajoy», començava explicant la socialista.

El dard enverinat ha arribat just després, quan ha fet patent que «l'única diferència és que aquest últim ho feia amb càrregues extres de vi i whisky, i això no s'explica ni per raons de logística ni de seguretat». Hernandz va acabar la intervenció acusant el PP d'haver-se aprofitat d'Espanya i de «viure instal·lats en la xaranga i la fanfàrria».

 


Comentaris

envia el comentari