IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El PSOE culpa Carles Puigdemont de tot el que es va viure durant l'1-O

«Tota la situació que vivim el diumenge té una causa és l'actitud i actuació clarament il·legal de Carles Puigdemont, que ha volgut escudar-se en la població catalana», ha defensat

  

Amb motiu de les declaracions del president de la Generalitat de Catalunya, José Luis Ábalos ha declarat a Ferraz que Puigdemont: «No ha actuat com el president de tots els catalans i nega la diversitat, és el responsable de la fractura que viu Catalunya». Ha afegit, a més que: «ha volgut comparèixer com si no fos responsable de res; tota la situació que vivim el diumenge té una causa és l'actitud i actuació clarament il·legal de Carles Puigdemont, que ha volgut escudar-se en la població catalana».

En aquesta compareixença el secretari d'Organització del PSOE ha acusat de «cinisme polític», destacant que, justament, ara, «no és convenient en un moment en el qual cal sincerar-se». De la seva intervenció també es destaca la crítica que realitza a Puigdemont sobre la forma en què aquest ha respost al missatge del rei Felip, que va tenir lloc ahir. «Ha apel·lat al rei com si pogués plantejar-se una qüestió bilateral», ha postil·lat. Finalment, conclou el seu al·legat sentenciant que Puigdemont ha de «tornar a recuperar la senda de la institucionalitat i recuperar l'autogovern català i el respecte».


Comentaris

envia el comentari