Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'eurodiputat Carles Puigdemont en un missatge emès el dia de Sant Jordi de 2020.

Puigdemont ataca Sánchez: «L'interès a combatre l'1-O no l'ha posat a salvar Nissan»

L'eurodiputat i expresident de la Generalitat ha emès una contundent piulada

L'eurodiputat Carles Puigdemont en un missatge emès el dia de Sant Jordi de 2020.
Carles Puigdemont, eurodiputat de Junts per Catalunya, en una imatge d'arxiu. | Consell per la República.

L'eurodiputat de Junts per Catalunya i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha optat aquest dijous, 28 de maig, per desviar el focus d'atenció del tancament de Nissan del Govern de Catalunya cap a l'executiu espanyol. Puigdemont ha estat molt contundent contra Pedro Sánchez, de qui ha dit que «l'interès que va posar a combatre l'1 d'octubre no el va posar a salvar Nissan».

Sobre la conversa a Davos, Puigdemont es referia a la piulada que, el passat 22 de gener, va fer el president Sánchez en què es mostrava convençut de tenir la situació controlada sobre la continuïtat de Nissan al territori espanyol.

 

Tomben la compareixença de Carles Puigdemont al Congrés dels Diputats

Tot plegat passa escasses hores després que el PSOE, el PP, C's i Vox hagin tombat la proposta de JxCat perquè l'expresident de la Generalitat i actualment eurodiputat, Carles Puigdemont, comparegui al grup de la Unió Europea de la Comissió per a la Reconstrucció del Congrés. Fonts de JxCat han explicat que la proposta ha obtingut el suport d'Unides Podem, ERC, EH Bildu i el PNB  mentre que els vots en contra del PSOE, PP, Cs i Vox han impedit que Puigdemont sigui el compareixent de JxCat al grup de treball.