Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont arribant a la Chambre du Conseil per la vista de l'euroordre el 16 de desembre de 2019

VÍDEO: Puigdemont es llença a cantar per celebrar el Cap d'Any

La cançó escollida es 'Take me Home, Country Roads' de John Denver

Carles Puigdemont arribant a la Chambre du Conseil per la vista de l'euroordre el 16 de desembre de 2019
Carles Puigdemont anticipa la seva tornada a Catalunya | Catalunya Diari

Carles Puigdemont està convençut que en poc temps tornarà a trepitjar Catalunya. L'expresident de la Generalitat de Catalunya, que finalment ha aconseguit entrar al Parlament Europeu amb Toni Comin, segueix més actiu que mai a les xarxes socials, publicant missatges que anticipen el seu retorn a la terra que va deixar a finals de 2017.

«Acabem l'any en una cruïlla. Demà seguirem el viatge, un difícil camí cap a la llibertat i de retorn a la nostra estimada terra. Avui però, és un petit parèntesi de calma i retrobament, de mirar enrere per mesurar els passos fets, i de desitjar-nos, de desitjar-vos, un nou any de salut, llibertat i República», assegurava l'expresident, al temps que, acompanyat de la seva guitarra, entonava la melodia de 'Take me Home, Country Roads' de John Denver.

De tornada a casa

Com molts han esbrinat, la lletra d'aquesta cançó té molt a veure amb el possible retorn de Carles Puigdemont a Catalunya, un retorn que sembla més proper després de la resolució del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre Oriol Junqueras, que garanteix els seus drets com a diputat. Com era de preveure, han estat molts els missatges de suport a l'expresident a la publicació, felicitant també el nou any.

També et pot interessar...